DO

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †The*Phantom*Menace†, 19/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. musím se docela smát jak to BP má všechno na háku,dnes ve 4:20 napřed lag,chat fungoval,takže sem se dozvěděl že to mají všichni na cz2 a pak odlog,od té doby nejde ani hlavní stránka DO,BP by měl asi hodně začít vrážet do stability hry,když jim to neustále padá a ne sem cpát nové věci

2. Bacha aby tě za takovéto řeči neměl brzo "na háku" některý z moderátorů. Tyhle problémy mají všechny online hry, neustálým stěžováním nic nespravíš.

3. RobPol

RobPol User

Přidávám se k DeadlyMageCZ, bacha na jazyk.
    Nicméně zkontroluj připojení k internetu, zkus aktualizovat Javu a FP, a pročisti PC CCčkem.

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. Drift1

Drift1 User

Ráno po noční jsem se taky nemohl přihlásit ale po pul hodině to šlo..schlaď hlavu dej si kakao a běž ven..je tam pěkně mokro..

6. zase klid ano ? :D mě spíš zajímá,proč to má věčně jen cz2 server ? jiný servery běží,akorát cz2 spadne a bohužel nneí to porpvé,cz2 padá celkem často,zatímco ostatní normální běží,asi nevíte čím to muže být ne ? jen podotýkám,že ten lag měl komplet server cz2 a že pak ta hra nešla,tak se spíš ptám a to na háku tím sem chtěl reagovat,že by stím BP měl něco dědat,když ví,jaký je cz2 poruchový server :D

7. |Oromë|

|Oromë| User

†The*Phantom*Menace† Tazko sa mi to hodnoti, kedze na cz serveroch nehram, no vzdy ked sa tam prihlasim vsetko ide, tak neviem.

Ono mohlo ist aj o kratku udrzbu, opravu niecoho, predsa len o 4 rano je v hre malo ludi. Ja by som to tak nehrotil a nenazval to hned poruchovym serverom. Vsetci dobre vieme ako to vyzera na cz chatoch, des a hruza... a jeden problem sa tam siri raketovym tempom a hned je z toho nafuknuta bublina.

8. ne já to chápu,já se nerozčiluji,prostě jdu spát a nebo jdu dělat jinou věc,jen by mě zajímalo proč je ta cz2 poruchová,stává se to často,že spadne jen cz2 a ostatní servery běží a proto píšu,že by místo nových věcí mohl Bp napřed zajistit to,aby cz2 tak často nepadala,chápu,že kdyby to byl problém u mě,řeším si ho sám,protože by to bylo v mém pc,ale jelikož to mělo víc hráču,tak to je patrně problém na BP a nebo možná někde mězi BP a námi,kterým to nejde,musím říct,že když mě ráno naběhlo místo cz2,to že se server mockrát přesměrovával a tím pádem byla dlouhá odezva,byl sem trochu zklamaný :D ale asi to muže mít za následek taky to trasování mezi PB a mnou a stím se pak nic prostě dělat nedá :) no nic,nebudu tu spamovat,téma klidně uzavři,hra již stejně běží

9. Polas

Polas User

mě se taky nešlo přihlásit přes mozilu ale přes chrom to šlo

10. Spartakus

Spartakus User

Jj. Mě ráno naprosto odmítala naskočit stránka, kde se přihlašuju. Zkusil jsem 3 prohlížeče a nic. (v 5 ráno)

11. Korben

Korben User

†The*Phantom*Menace† Máš nejaký dôkaz že chyba bola priamo u BP ? Čo ak bol výpadok pred BP ? Alebo čo ak si naplánovali údržbu?
    Na budúce radšej nahlás problém do témy ktorá je na to určená , inak to budem mať na háku ja a ty budeš mať pauzu.

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.