Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem !!Hooligans!!, 21/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    píšu už po několikáté. Nechodí mi e-maily od BP, chodí mi akorát odpovědí od supportu, nic víc. Někde jsem se dozvěděl, že asi nemám aktivovaný buletin, co to je?
    Psal jsem podobný dotaz asi 2 měsíce zpátky, odkázali jste mě na pomoc, kde byl návod co dělat v takových případech, udělal jsem vše co tam bylo napsané, pročítal jsem si i dotazy ostatních a nepomohlo to.
    A ptal jsem se na supportu, v bloku mě nemají, e-maily mi nechodí ani do spamů.
    Díky za odpověď

2. Korben

Korben User

Popozeral si aj spam ? Ak máš svoj email na seznamu,tak by si mohol pouvažovať nad zmenou poskytovateľa emailu. Seznam mnohokrát blokoval práve emaily od BP. Ďalej si prečítaj Změna hesla, emailu, newsletter

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

4. kdyz je tu toto tema otevrene,muzu se zeptat kdy naposled BP posilalo nejakou zpravu na email? Do listopadu chodili emaily bez problemu,ale od doby co se resila brana hades mi nic neprislo. Tak jen abych vedel jestli od te doby nic neposilali a nebo stale u me pretrvava nejaka chyba nastaveni.

5. Belgam

Belgam Guest

Posledni se posilal na narozeniny DO. Zrejme je u tebe neco spatne nastaveno.

6. No me prave nejde do hlavy co se mohlo samo zmenit kdyz emaily chodili do prosince bez problemu a od te doby nic. Uvidim jeste az budou zas neco posilat jestli to dorazi nebo ne.

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Odporucam sa pozriet aj do spamov,ci to nahodou tam nemas,kedze ja som to tam tiez nasiel.Uz sa to tu riesilo inak Hades.

8. Punisher nemam to ani ve spamech a vim ze se to resilo v Hades,byl jsem jeden z tech co do te sekce psal.Ted mi slo jen o to jestli uz BP od te doby neco neposilalo abych zjistil zda problem pretrvava. Belgam a jak pises o tom emailu na narozeniny,to je ten samy co prisel kod na hades nebo to byl dalsi email?
    DarkOrbit (newsletter@news.bigpoint.com)Rudý poplach na Orbitě
    15. 11. 2013, 16:07:05 toto je email ktery dorazil naposled,tak jestli by jste mi mohly napsat kolik od te doby bylo zasilano do dnes emailu abych vedel kolik jich neprislo,staci jen pocet samozrejme ne obsah.

9. -waffo0-

-waffo0- User

Zdravim pripajam sa lebo mne vobec nechodia maily .... ani v spamoch a uz som davnejsie overoval moju mailovu adresu

10. Belgam

Belgam Guest

-waffo0- u tebe se ani nedivim ze ti nic nechodi,kdyz uz 2 ucty ti zabanoval system.

11. -waffo0-

-waffo0- User

viem len o jednom ucte co som mal a neviem o nom ale to som nevyuzvial ja.

12. Kubino

Kubino Guest

A kto ak nie ty? Ak si niekomu povolil prístup na účet tak ani nepokračuj :)

13. Zeus

Zeus Guest

!!Hooligans!! Vidím,že ses už neukázal a ani nereagoval na dotaz kolegy Punishera,zda máš ještě nějaké otázky,proto téma uzavírám.
    Vyřešeno,uzamčeno,LOCK !!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.