Eimal od společnosti BP

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem __BOSSKING__, 27/3/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, obdržel jsem od BP eimal, kde se píše o tom že jsem přestal hrát DO je tam link kde vyplňuji věci proč jsem přestal hrát DO, ale problém je v tom že DO hraji každý den. Jsem aktivní hráč. pokud by byla možnost, zda-li mohu uvedený text co mi byl poslán zde vložit a následně by mi byla podána rada, text byl v německém jazyce, bohužél ten jsem již zapoměl, tak sem si to přeložil. Třeba by někdo věděl více kdybych to zde uvedl. Snad mě chápete díky moc !

2. »vojta«

»vojta« User

To ti přišlo pravděpodobně proto, že jsi dlouho nehrál na jiném účtě, pravděpodobně jen na jiném serveru. To teď chodí, mě to přišlo už pětkrát. :D

btw. v češtině
    Pak následuje normální anketa, týkající se toho, jestli jsi přestal/a hrát, nebo hraješ na jinym účtu, jak jsi s DO spokojenej atp.

♥*Imunne_To_Death*♥ tohle ocenil(a).
  3. Zdravíčko.
    Přesně jak píše »vojta«.
    Víceméně jen anketa o hře.

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

__BOSSKING__ - mozno si hral aj na inych serveroch a tam si mohol byt neaktivny a preto ti prislo tzv. upozornenie o tom,ze si dlhsie nehral,tak sa mas prihlasit,aby tvoj ucet nebol deaktivovany (po 4 tyzdnoch uz moze byt) a moze to byt aj formou ankety,davnejsie som tiez vyplnal jednu anketu sa mi zda.Samozrejme vzdy je dobre si pozriet odosielatela,ktory ti danu spravu poslal.

Mas este nejake otazky k teme?

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.