Podpora Facebook

Diskuze na fóru 'Technické dotazy' zahájená uživatelem ۩͇̿V͇̿I͇̿P͇gorraging, 7/1/25 v(e) 3:34 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
  1. Zdravím, mám tento účet už dlouho a přihlašuji se přes Facebook. Chtěl bych to změnit.
    Je nějaká možnost, jak to nechat upravit? Děkuji.

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

۩͇̿V͇̿I͇̿P͇gorraging email na ověření ti měl přijít hned po registraci. Zkus prohledat starší zprávy v emailu.
    Pokud i tak nenajdeš tak jedině napsat na podporu hry, kde ti s tím pomůžou. :)
    Ještě mě napadlo, když se přihlásíš a klikneš na centrum účtů, co se ti ukazuje pokud klikneš na kolonku email?
    Teď to zkouším a mám tam možnost potvrzení, tak třeba to tam máš taky a můžeš si to znovu poslat a potvrdit.
    Screenshot_1.png

4. DriftRider

DriftRider User

Pozri sa do sekcie informacni bulletin / newsletter v centre konta a skontroluj, ci tam mas povolene zasielanie e-mailov na tvoj e-mailovy ucet.
    Ak tam budes mat nie a das ano a ulozit tak uz by to potom malo ist.