Formace stihaček

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *[Møñştęr~€ñ£rğ¥]*, 9/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chtel bych poprosit o radu :) kterou formaci stihaček si mam koupit na goliatha(ktera je nej) a kterou na aegisu ? :) .. FEG a FEA (krome havocu a LF4)
    dekuju :)

2. David9519

David9519 User

Tak najlepšie bude pre teba kúpiť diamant alebo srdce ... :) Alebo Krab ten je užitočný :D

3. ja som sa najviac rozhodoval medzi diamantom a srdcom :) .. ktorý preferujete ? :)

4. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Za mě srdce...
    Dnes, když se lod opravuje i za letu je diamant skoro na nic.

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

*[Møñştęr~€ñ£rğ¥]* - mal by si konkretnejsie polozit otazku,ci s tymi lodami chces lovit NPC alebo hracov,pripadne zbierat boxy alebo paladko,lebo takto sa neda poradit aku formaciu najlepsie vyuzivat,kym toto neuvedies.
    Kedze je toto tema na diskusiu,tak si ju dovolim presunut a mal by si v buducnosti pripojit hlasovanie,aby to bolo prehladnejsie.
    Presunute do vhodnej sekcie.

6. chcem lovit aj npc aj hráčov :D ... pretože PVM hlavne a občas si zabehnem aj PVP :)

7. Punisher

Ja lovim na formacii motyl,ale je dobre mat v zalohe aj diamant,kedze po prepnuti na nastitovanu konfi sa to zide bo namiesto uberania ti pridava este stit a hp stratis pri boji i tak.S Aegiskou som malo lovil,pretoze to je skor lod na skupinovy lov,kedze healujes aj spoluhracov,ci im stit dodavas.
    Co sa tyka NPC,tak pouzivam netopiera,ale toho nevies kupit v obchode len pocas akcie naposledy na halloween.Takze bariernu,ta tiez pridava BS+dmg proti NPC.

8. tak priklonim sa skor k tomu PVM :) ... co je lepsie ? :) .. ta bariera diamant ci srdce ? :)

9. Punisher

Pokial uvazujes nad lovom NPC,tak ako som pisal uz bud netopier,ale ten nie je momentalne dostupny,tak bariernu formaciu,ta ti dava bonus nie len na skody,ale aj BS..Diamant je sice dobry,ale uz tam mas vysoku stratu HP a lovec s motylom potom velky problem nema ta sundat :) A srdce je sice fajn,lebo ti zvysi HP aj stity,ale mas mensie poskodenie a oproti bariernej formacii nedostavas bonus na BS za NPC a ulohy.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.