Návrhy GE 7

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem ŞŪĶŪŊÅ, 13/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím všetkých.
    Hrám na ge7 ale mám taký pocit že ten server zomrel. Nedokážem spraviť hades bránu lebo neviem zohnať ľudí a keď už sa niekto nájde tak jeden. zapol som si úlohu na cubikony ale na mape je zo 5 botov a nestíham ho zakliknúť skôr plus sa postavia presne na miesto kde sa cubikon objaví... pri každej akcií je s automatmi problém. Hráči dostanú ban a o chvíľu botujú zas. prečo nie sú trestaný prísnejšie ? keby sa tento problém odstránil bol by oveľa menší nápor na servery a tie by sa potom mohli zlúčiť aby reálny hráči mohli hrať spolu. a teraz po vzniku nového servera je to ešte horšie lebo mám pocit že veľa ľudí naň prešlo ale nie každý chce začínať odznova. Existuje ešte také niečo ako admin na mape ? lebo keby si niekto reálne polietal po mapách tak zistí že väčšia polovica lodí je autopilot, na 5-3 viac jak 90 percent. Teraz neviem či sa odhlásiť nadobro alebo si stiahnem bota aj ja aby som sa vyrovnal ostatným?

TI.TA.N tohle ocenil(a).
  2. DriftRider

DriftRider User

Na serveri Globalna Europa 2 hraci robia hadesky a vzdy sa niekto na hades najde, lebo ked sa spajali servery, tak sa spojili servery Cesko 1, Cesko 2, Cesko3 a Globalna Europa 2 dokopy. A na 1-6 a 3-6 je plno ale na 2-6 sa dobre robia cubikoni raz ich niekto robi a raz nie a je tam malo hracov na cubikonoch takze tak.

3. Cookie5

Cookie5 User

Navrh ti uzavru,lebo nesplna normu,ale ruku na srdce,jedine riesenie je spravit jeden mega server. Inak bude hra uz navzdy nehratelna. A vsak bp kapacita je k h... co sa tyka serverov tak ci tak :)

4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ŞŪĶŪŊÅ vytváření návrhů-diskuzí s tématem podpůrných programů na fóru hry netolerujeme.
    Pokud máš připomínky k tomu, že ti podpůrné programy komplikují nějaký event nebo něco podobného, na fóru hry už existují diskuse, kde se tomu můžeš vyjádřit. My pak takové připomínky a stížnosti posíláme ve zpětné vazbě BP.

Téma bude uzavřeno.

LOCK.

TI.TA.N a Punisher tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.