generátor

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _WatterR_, 2/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _WatterR_

_WatterR_ User

Jaky generator je lepsi SG3N-B01 nebo SG3N-A03???

2. SG3N-B01

3. Ahoj, pokud z nich chceš poskládat celou konfu, vol asi SG3N-B01, ale jestli máš formaci Krab, možná bych přemýšlel o A03.

4. _WatterR_

_WatterR_ User

a nevyjdou oba generatory na stejni?

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

SG3N-B01 ma sice vyssiu absorbciu,ale SG3N-A03 ti dava viac stitu a este pokial mas tieto stity v stihacke na 6.lvl + energia stitov + seprom v generatore stitov,tak ti pri vyssom pocte zdvihne o dost mnozstvo stitu.Osobne som tiez ako low stity pouzival SG3N-A03.

_WatterR_ tohle ocenil(a).
  6. Zeus

Zeus Guest

_WatterR_ Určitě bych použil SG3N-B01

7. Sentiero

Sentiero User

Volila bych SG3N-A03. Pokud tam dáš seprom a budeš jich mít víc,tak to není nic proti ničemu. Na druhou stranu pokud budeš mít jen SG3N-B01-štít + sperom ,tak celkově štítů budeš mít víc,než kdyby sis dal samé SG3N-A03

8. _WatterR_

_WatterR_ User

takže jaké teda abych si je když tak koupil abych silnejsi?

9. Kubino

Kubino Guest

OT zmazané.

_WatterR_
    pardon, zmazal som omylom svoj post, už je to OK :) Čo sa týka tvojej otázky, A03 síce vydrží dlhšie ale utrpíš aj väčšie škody do trupu a to cca o 50% ak by sme to testovali na rovnakom počte štítu. B01 ti zase menej pustia do trupu ale rýchlejšie o ne prídeš, všetko má svoje klady a zápory. Ak to chceš čisto len na NPC doporučujem ísť na väčší počet štítu, t.j. A03 ale ak máš môžeš tam hodiť aj nejaký ten B01 ;)

EDIT: vymenené názvy.

Naposledy upraveno moderátorem: 2/1/14
    _WatterR_ a -Cereyancı- tohle ocenili.
  10. _WatterR_

_WatterR_ User

tak já to dám půl na půl

11. Kubino, ať to čtu jak to čtu, myslím si, že jsi to řekl naopak, A03 absorbuje 60% tudíž utrpíš větší škody do trupu, ale zase ti štít vydrží déle, jelikož ho máš více. B01 absorbuje 70%, propustí tedy méně škod do trupu, ale máš méně štítu tudíž vydrží kratší dobu.

12. Big_Bass

Big_Bass User

Kubino píšeš to obráceně, B01 vydrží míň (4000), ale víc absorbuje (70%), zatímco A03 vydrží víc (5000), ale víc propouští (abs. 60%). Jinak bych byt tebou (Watter) nacpal letouny A03, stejně přijdeš o všechen štít, když ti jde o život, takže ti jde hlavně o sílu.
    --------------
    Jaj, McGregor, předběhnuls mě :)

13. _WatterR_

_WatterR_ User

ja by jsem chtel abych stihl ulitnou nez me znicej a taky kvuli npc hlavne kristalony abych co nejdele vydrzel

14. Kubino

Kubino Guest

Ja som s tých skratiek vždy tatar, áno napísal som to naopak. Samozrejme chlapi každý kto to čítal vie, čo som tým chcel povedať :)

Prepísal som to, nech v tom dobudúcna hráč, čo to bude čítať, nemal guláš.

15. Dynamic

Dynamic User

_WatterR_ já osobně bych ti radil si vzít A03 jelikož když do tebe někdo půjde o štíty stejně příjdeš a u NPC se ti také hodí víc počet štítu než absorbce. :) Udělej jak chceš.

16. Aaadio

Aaadio User

já si kupuju AO3 protože sou levnější jinak to vidím tak na stejno no :/ mohl bych si spočítat co mi vyjde líp, o kolik přijdu štítu a hp, atd. ale to se mi nechce no :D

17. Big_Bass

Big_Bass User

nepočítej nic, nemá to smysl. Dokud nebudeš mít životy a štíty v poměru 2:3, nebo nižším, je pro tebe nejlepší kreditová volba (kromě dražení B02, samozřejmě) štít SG3N-A03. Tenhle poměr získáš následovně: Pokud štíty absorbují 60%, jde 40% do lodi, tobě jde při útěku o to, aby štíty došly až v momentě, kdy máš minimum životů.

18. Zeus

Zeus Guest

Pokud to chcete brát na únik proti hráčům,tak silnému hráči s ani jedním štítem neuteče,pokud nebude mít ty nejlepší B02,na npc mu stačí ty slabší,já bych preferoval B01,ale jak vidím,tak každý má jiný názor.Záleží,prostě co střílíš a kdo tě střílí.

19. Kenny

Kenny User

Já osobně mám SG3N-B02 (10000 síla štítů, 80% absorbce) 15 v lodi a 2 v letounech,
    hustotu štítů na 5/5 a diamant... celkem bez boostrů mám 334 000 štítů
    Krystalona si dám ve stoje, a to mám 3/4 a 3/4 štítů...

20. Big_Bass

Big_Bass User

Kenny, B02 jsou samozřejmě nejlepší, ale pokud nechceme platit, nebo vstávat pravidelně uprostřed noci na aukci, tak nám nezbývá, než pomalu, po částech šetřit U (ehm, taky C na dražbu, ale to odhaduju tak min. na 50 mega), a mezitím se rozhodnout mezi A03 a B01. Zeus, při útěku hráči strašně záleží na vzdálenosti od brány a kromě vlastního vybavení lodi i to, jestli se ho povede zaměřit a střílet po něm SAB + SAR. Když jo, tak je lepší mít B01, protože si štít neustále doplňuješ, ale právě to si je většina elitních lovců schopná pohlídat účinným manévrováním.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.