generátor

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _WatterR_, 2/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kenny

Kenny User

Já jsem do DO nedal ani cent, a jsem full... Sice několika násobně pomalejší než platící hráči, ale dostal jsem se k Full... A jsem schopnej přeletět mapu, a soupeř mě bude ubírat na ránu 20k, a stejně uteču.

2. Big_Bass

Big_Bass User

To mám na mysli, zajímalo by mě, jakou cestou ses k tomu dostal, jestli sběrem BB s Uri, nebo dražbou, taky možná za jak dlouho.

3. Kenny

Kenny User

Hraji 3 roky, a nejsem ani na paládko, ani na sběr boxů :D Střílej VK, a nebo s kámoši cubu. A doporučuji dělat při tom úkoly, a nej efektivnéjší jsou ice meteroidy..

4. Zeus

Zeus Guest

Přiznám se,že jsem investoval do DO peníze a to z toho důvodu,abych byl co nejdříve full.Každopádně doporučuji kupovat nejleší generátory a štíty,protože se vám to vrátí.Jakmile jsem měl volné uridium,už jsem kupoval nebo dražil za kredity.

5. Kubino

Kubino Guest

Kenny takže máš minimálne 34 LF4 a všetko ostatné, keď o sebe hovoríš, že si full? A lietal si sám, dúfam ;)

Btw. tu sa ale diskutuje čo si má kúpiť slabší hráč v hre, písať tu o elitnej výbave a kto je aký full mi príde bezpredmetné :)

6. _WatterR_

_WatterR_ User

Já mám loď vegeance s 10pohony na 10 takže štíty potře buju hlavně aby jsem se vzdálil z dosahu a aby mi štíty drželi a samozdřejmě si nejsilnější generátor štítu občas koupim!

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

_WatterR_ - odporucam setrit teda kredity a zarabat,aby si si vydrazil elitne stity.V kazdom pripade si dostal dost rad,aby si sa rozhodol,ktory stit si docasne kupis.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.