Happy hour tento víkend

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem WolfLake, 13/7/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. WolfLake

WolfLake User

Dobrý den. Prosím Vás, mohli byste mně pomoct a poradit, byla tenhle víkend už M(HH)? Obvykle o víkendu bývá, i když je to generované náhodně. Já mám takový "problém", že hraji na serveru, kam mě to hodilo jako "doporučený server" při registraci a mám tam o 6 h posunutý čas, takže když Vy na ČR máte HH v 21 tak já ve 3 v noci a to je na nic, protože tou dobou už většinou spím. V pátek jsem na ni nenarazila a probděla jsem noc, včera jsem šla spát brzy, tak nevím jestli jsem ji neprošvihla. Kdyby byla dnes, napište mi sem prosím v kolik jste ji měli a já si nařídím budíka na tu dobu +6 hodin.
    Děkuji Vám moc, s úctou a přáním pěkného dne WolfLake.
    __________________________________________________________________________________

Foяmi ahoj, moc děkuji, takže to pro mě znamená že si nařídím budíka na 1 h po půlnoci. Moc jsi mi pomohl. Příjemnou hru přeji, WolfLake.

Naposledy upraveno: 13/7/14
  2. Foяmi

Foяmi User

Sice to prý generuje systém, ale generuje to každou neděli od 19:00 do 20:00 (MHH)

WolfLake tohle ocenil(a).
  3. Sentiero

Sentiero User

Ahojky,
    to záleží na servru kde hraješ, třeba na Česku 3 je v 19:00 a na GE1 ve 20:00. Na česku 2 třeba v 18:00. atd.. Takže záleží jaký česko myslíš, protože ne na všech servrech to je ve stejnou dobu správně-> Happy hour tento víkend
    Ale pravdou je že MHH je opravdu většinou v neděli večer.

4. HH bola tento piatok večer (aspoň na GE2).

5. Korben

Korben User

Sentiero Na všetkých Cz serveroch je MHH rovnako, na globáloch je o hodinu neskôr. Tak že tvoja informácia je nepravdivá.

WolfLake Ak hráš na US servery , tak bohužiaľ oni to tam majú inak . Národné servery majú MHH generovanú podľa ich časového pásma.

6. Sentiero

Sentiero User

Korben ano, teď jsem na to taky přišla, omlouvám se. Asi jsem to z těch servrů špatně odkoukala. A já si tim byla tak jistá... :)
    Ještě jednou se omlouvám, opravdu je to tak jak píšeš.

Edit:
    Punisher Ano, už jsem to tak nějak opravila,snad jsem tady nikoho moc nepopletla.;)
    Když bývalo před MHH tak jsem se vždycky chodívala koukat na cz3, ale ani jsem si neuvědomila, že na ostatních cz servrech je to stejně.:)

Btw Právě máme na globále MHH :D

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Sentiero - stane sa,ze sa aj skuseny hrac pomyli,len na fore si treba davat pozor na toto ;) Ako kolega spomenul,tak na globaly je o hodinu neskor.Co je vyhoda bo ked vieme,ze bolo MHH na cz servery,tak o hodku to caka aj nas na global :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.