Helix blitz 400% je něco víc ??

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem †«$ĈĦ€J№»†, 2/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ahoj kolegové ,mám dotaz hraju málo a teď trochu zkouším se rozhlédnout a mám dotaz Helix 400% je největší sleva pří nákupu uridia nebo ji ještě něco předčí ? A jak často tyto akce na nákup bývají ?
    Děkui všem za případné odpovědí :-d

Naposledy upraveno: 2/9/19
    bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

3. ZOHAN

ZOHAN User

Ještě se v poslední době ukazuje speciální časově omezená nabídka po přihlášení - sleva 90% a konkrétně :
    300.000 uridia za 690 Kč a 1.320.000 uridia za 1090 Kč. Doufám, že ty hodnoty si pamatuji správně.
    Je jen škoda, že tuto nabídku nedostane každý aktivní účet.:(:mad::confused:

4. Tak to jsem ještě neviděl sice skoro nehraju ale prakticky skoro každý den jen nakouknu ,no to kdybych viděl tak bych ten litr asi pustil

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - tie ponuky sice teraz neviem na rychlo najst, ale sa mi zda, ze neboli tak vyhodne ako pouzitie helixu. Len neviem, ci to nebolo este v case, ked sa dala kombinovat zlava na ucko a helix. Nedavno mi na malom ucte ukazovalo tu zlavu, tak snad este bude, nech to mozem potvrdit alebo vyvratit.

Nasiel som este aj takuto veteransku ponuku 444%:
    veteranska ponuka.jpg

6. ZOHAN

ZOHAN User

Tuto nabídku #3 jsem měl na více účtech nedávno, týden, možná 14 dní zpět. A naskočila mi 2x.
    Tak jsem to dohledal v bilanci na jiném účtu :
    17.08. 21:05 Doplněk zakoupen+ 1,500,000 U. za 1090,- Kč
    Ale tato nabídka naskakuje náhodně na účty a nelze se spoléhat, že musí naskočit a lze zakoupit pouze jednou.;):(:mad::confused::cool:

Naposledy upraveno: 2/9/19

Sdílet tuto stránku