Helix Blitz Sale

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem oops.eu, 26/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oops.eu

oops.eu User

Už jste někdo kupovali uridium přes tuto akci?

Jinak Korbene, fakt nevím jestli neumíš číst ty nebo já, ale toto téma se tu nikde neřeší, tak mi prosímtě ty tvé uzavřené témata sem nevkládej. Nikdo tu nepíše o akci helix nebo úkolech helix, ale o šanci na získání o 350% více uridia. A já se ptám jak to funguje a jestli je to věrohodné???

2. PaiMei

PaiMei User

Je to naprosto věrohodné, dostaneš prostě víc urka. Jinak, téma tu je, sám jsem byl při poslední této akci vystrašenej, takže jsem se na to ptal taky.

3. Sentiero

Sentiero User

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

oops.eu když už se tedy ptáš kdo neumí číst, tak ti odpovím. Kdyby jsi si otevřel odkazy které ti vložil kolega, nebo sám od sebe použil funkci hledání dočetl by jsi se že akce je od BP a je naprosto v pořádku. Místo toho založíš nové téma, takže soudím že v porovnáním s kolegou jsi na tom se čtením o dost hůř. ;)

K věcem ohledně helixu diskuzi máme, další dotazy směřuj do ní.

Zodpovězeno, duplicitní téma, LOCK!

oops.eu tohle ocenil(a).
  5. Korben

Korben User

oops.eu Ak na budúce otvoríš znova duplicitnú tému, tak obdržíš rovno ban. Ty a tebe podobný, robia toto fórum viac a viac neprehľadné.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.