HERNA Mys

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -=ELECTRO=-, 23/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mam hernu mys ale na DO ked dam zmenit skratku mi to nejde nastavit .
    a k tej mysi bl taky soft a tam je kazde tlacidlo mysia a taka klavesnica a na kazde tlacidlo sa da nastavit jedna klavesa mozem to nastavt aj tak?
    a je tam aj taky mod ze double click to mozem pouzivat to je tak ze kliknem raz a mys urobi 2kliki

2. Kenny

Kenny User

To první, měl bys k tomu mít CD.
    To druhé, ty dva kliky, to je zakázané.Jsou to scripty.
    Hledej, už se to tu řešilo : ))

3. a to prve pouzit mozem ? lebo inak mi to nejde nastavit len takto

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

-=ELECTRO=- - makra su v tejto hre zakazane.Pozri si starsie temy,kde sa uz na hernu mys pytali.Staci pouzit hladanie.

5. Kenny

Kenny User

To prvé můžeš mít. Můžeš si na každé tlačítko nastavit jeden slot.
    Zakázané ale je, když jednou klikneš, a udělá to nějakou funkci, třeba jeden klik - rsb+x4
    EDIT: Makro :D Díky punisher, spletl jsem se :D

6. dakujem vam takze je to vpohode ak nepouzijem ten double click

7. Korben

Korben User

-=ELECTRO=- už sme to tu mnoho krát riešili, používaj čo chceš, ale ak použiješ makra tak sa vystavuješ riziku že môžeš dostať ban na účet.

Nastavenie myši nesúvisí s otázkami k hre. Na to si nájdi fórum ktoré sa touto tematikou zaoberá.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

8. Sid

Sid Guest

Kolego, autor toto řeší již od pondělí a to v druhém tématu, asi mu nestačí naše vyjádření a hledat se mu nechce.

9. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.