Ice meteorid na x-3 mapách

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem jaritko, 14/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaritko

jaritko User

Už dlhšiu dobu sa na mape 3-3 nezobrazuje Ice meteorid. Myslel som si, že ho na danej mape zrušili, no dnes pri plnení zimnej úlohy som meteor videl na 1-3. Server GE1. Ak sa o tejto chybe nevie, poprosil by som o nahlásenie na BP, ďakujem.

2. Belgam

Belgam Guest

Ice se ukazuje nahodne, takze nevim jak mame nahlasit to ze zrovna v te dobe ,kdy jsi na mape neni Ice.

3. jaritko

jaritko User

Ak mi počas zhruba počas pol hodiny niekoľkokrát vypíše, že sa objavil na 4-4 a 4-5 no na 3-3 nič je to divné a nie je to len pri dnešnej akcii, ale už sa to stalo aj predtým.

Edit: A keby ho aj niekto zničil a ďalší sa ešte neobjavil, tak mech. lokalizácie nepriateľov mi ukáže, že na mape sa nachádzajú aspoň Icy, ktorých sú iné mapy plné.

Naposledy upraveno: 14/12/13
  4. Belgam

Belgam Guest

Ale nikde neni psano na jake mape se ma ukazat. Tohle co ty popisujes neni chyba, proste se muze ukazat a nemusi.

5. jaritko

jaritko User

Čiže ak sa na danej mape neukázal už počas niekoľkých akcií je to v poriadku? Na iných mapách sa za rovnakú dobu objaví niekoľkokrát a tu ani raz? Skúsim to ešte odsledovať, predpokladám že aspoň raz za hodinu by sa mal ukázať.

6. Belgam

Belgam Guest

Tak tam bud ,ale cely den po dobu akce a pak muzes napsat vysledek. Jinak sledovani pul hodiny zda tam je nebo neni ,to nelze povazovat za chybu,kord kdyz toto NPC se ukazuje nahodne a nikde neni psano ze se musi ukazat na mape kde jsi.

7. jaritko

jaritko User

Takže na iných mapách sa objavuje pravidelne chvíľu po zničení, no 3-3 sa počas mojej prítomnosti vyhýba. No keďže to podľa GA tak má byť, môžte uzavrieť.

8. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Odpoved od GA si dostal.Osobne som robil ulohu na 3-3 a videl som Ice-meteorid.

Zodpovedane,uzavrete,LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.