IRIS

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem !-!BossOForbiT!-!, 24/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdravim admini dneska prave teraz mi to niako buguje z IRISkami

vcera som ich opravil maju 7% vsetky zrazu si kamarat vsimne nemam 1 potom ju vydrazim a pozrem ine maju len 7% (a vobec som medzi tym nepukol ANI RAZ!)

no tak som ju vydrazil a zmizli mi dalsie 4 (pripominam mal som 7% poskodenia)

a uz len cakam kedy mi zmiznu vsetky! ale nie ale neviede mi s tym poradit lebo fakt ako znova drazit sa mi nechce minul som 40 mega na tu 1. tak neviete z akych dovodov?

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

3. moje ID:83440592

prosim virieste to skoro :)

==================================================================

teraz sa mi pripocitali 4 ale 1 s toho je ta vydrazena tie 3 sa mi vratili mam ich 8 ale jedna z toho je vydrazena

==================================================================

a ak tak by sa to dalo tak ze by ste mi vratili CCA tych 40 mega za tu IRISku a vratili tu IRIS ak? by sa to dalo ? :) dakujem

Naposledy upraveno: 24/1/14
  4. Kubino

Kubino Guest

Irisy sami od sebe nemiznú a neobjavujú sa, robil si niekdy údržbu PC? Vyzerá, že máš problém so zobrazovaním. Kolegovia s ti na účet pozrú a prídu na to, neboj.

5. dakujem vam ... moc vam dakujem :) prajem vam pekny zvisok dna

6. Korben

Korben User

Žiadne záhadné zmiznutie tam nebolo, dnes o 16:39 si bol zostrelený a keďže si v lodi nemal CPU na opravu stíhačiek, tak ti stíhačka pukla pri plnom poškodení.

7. ale ako to? ano bol som zniceny prave som si to pozrel ale ved stihacky som mal na 7% a to by sa mi malo aj tam ukazat nieco ze stihacka IRIS bola znicena... alebo take nieco ci?

8. Korben

Korben User

Skontroluj si denník v daný čas.

9. vlastne ano je to tam dakujem teda .... nemam viac otazok mozte to uzamknut... :)

10. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

11. Kubino

Kubino Guest

Nabudúce poprosím pozrieť denník hneď ak sa vyskytne "problém", je v ňom zapísané čo sa deje s loďou. Tých 7% si asi videl zle.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.