Jaxe zbavit pedobearů?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RemmyII, 29/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RemmyII

RemmyII User

Spousta hráčů si srovnává komplexy tím, že útočí v nejnižší možné nepřátelské zóně na ostatní hráče s drasticky nižší úrovní plavidel. Jaxe takových zakomplexovaných chudáčků zbavit, když potřebuji plnit misi tam, kde řádí?

2. Red-Sparks

Red-Sparks User

Je to hlavně o štěstí. Věnuj se něčemu jinému a na dané místo se vrať později (tak za hodinu nebo dvě). Pokud se ti nepoštěstí a pořád tě tam bude někdo sestřelovat, počkej zhruba do půlnoci a pak tam leť. V noci není tolik hráčů online jako přes den.

3. CrazyLove

CrazyLove User

Tak, možnosti sú dve:

1. zavolať si na pomoc iných hráčov, ktorí by Ti s daným lovcom pomohli

2. choď na inú mapu, keď tam nebude čo loviť odíde odtiaľ a budeš tam môcť nastúpiť Ty :)

4. Dokud budou odměny za lodě stejné u všech levelů tak se jich nikdy nezbavíte. Proč střílet full goliatha, když mohu sundat slabého goliatha? Body zůstanou stejné a ještě se ušetří munice...Neříkám že je to správné ale neni to zakázané, takže se s tím smířit a vytrpět si začátky. Všichni jsme si je vytrpěli a že začátky některých z nás byly ještě horší než jsou teď :D.

CrazyLove tohle ocenil(a).
  5. Foяmi

Foяmi User

Co se ti nelíbí? Já když zajdu lovit na staré, tak mi na většině hráčů naskočí, že tento pilot je pod ochranou firmy..dříve nebyla zóna neútočení ani na x-1 vlastní firmy. A s těma odměnama pro začátečníky co před časem BP zavedlo, se začíná opravdu velice jednoduše, tak si tu prosím nestěžuj, jak se ti špatně hraje a jak tě každý střílí.

6. Kubino

Kubino Guest

Tu ani tak nejde o Goliath, ale o slabšie lode celkovo. Kto má na Goliatha už niečo odohral, ak má pol na pol Iris a Flax nevidím dôvod prečo by ho niekto nemohol odstreliť, už je to plnohodnotný hráč DO.

Smutnejšie je však to, že elitne lode strieľajú aj Nostromo, BB a podobne, čo je podľa mňa k plaču - nízky charakter alebo nevyzretá ľudská bytosť. Osobne lode, čo majú samé flaxy nestrieľam, taktiež lode nižšie ako Vega nestrieľam, takých hráčov treba podporiť nie ničiť. Vtipné je však to, že ja ho obídem a nechám tak ale loď čo letí za mnou (tiež iná firma) ho pukne na 2 rany. Čo z toho plynie? To, že ho obídem nič nerieši, niekto si na ňom tak či tak zvýši ego :)

Foяmi ano, si lovec, ale nostromo s 2 flaxami ti stojí za to zostreliť? Mne nie, nedovolí mi to svedomie.

Pre autora len jedno, hold je to hra a v hre sú všelijaký ľudia, treba si zvyknúť alebo skončiť, než ťa to privedenie na pokraj psychického zdravia.

7. CrazyLove

CrazyLove User

Tak ja, pokiaľ sa stane že sa ocitnem na mape inej firmy, takýchto slabších hráčov - BB, nostromo, pár flaxiek atď. nielen že nestrieľam, ale ich aj pozvem do skupiny, doplním štít či život a pomôžem s nejakým tým NPC :) Pretože si uvedomujem, že keď ich to bude baviť, je šanca že sem dajú nejaké to €, a tým je väčšia šanca že DO ako hra prežije ešte poriadne dlho :) A tiež si pamätám tie moje pocity 4 roky dozadu, keď som bol zničený hneď ako som vyšiel zo základne a pukol som v priemere 50-100x za deň :rolleyes:

Ale to sme trocha odbočili od témy. Ako som už autorovi písal vyššie: Keď bude na danej mape lovec, vykašli sa na misiu a choď si len tak strieľať NPC niekde inde. Keď ten lovec nebude mať čo strieľať, odletí preč, a potom tam budeš môcť nabehnúť Ty a spôsobiť NPC laserovú búrku :D

8. Já nevidím důvod proč někoho nechávat, bývaly úkoly na malé lodě, teď už jsou snad jen na nostromo, a to přece neznamená že budu přehlížet flaxe a čekat až se někde objeví plukovník v nostromu :). Ranky padají ze všeho kromě phoenixe takže je střílet budou do alelůja...Opravy jsou už zadarmo, nikdo nemusí po sestřelu platit za opravu nebo kvůli tomu kupovat jinou loď...Hrajeme střílečku a střílet se bude vždy, a úplně je jedno jestli slabé nebo silné...Kdo chce hrát musí se hrabat na horu, a jestli někomu vadí že ho střílí ať nehledá střílečky :).

Kdo hraje déle jak 4 roky tak ví jaké byli začátky, sotva se dalo vylétnout z x-1 aby tam nelítal někdo a nezobal prcky...ale to je fuk, chtěl jsem jen říct že dokud bude odměna za všechny stejná tak se střílet bude pořád.

HΞℓℓ•Câηηση tohle ocenil(a).
  9. Crystal

Crystal User

Łïmïtlεşş v tomto suhlasim, ja ked som zacinal 5 rokov dozadu, dostal som fenix s 0U a bez vybavy, nebola ziadna ochrana na x-1 ani inde, ziadne opravy zadara ani ziadne misie na zaciatok....nic

tak si nestazujte, vtedy kazdy pukal ovela castejsie, teraz su vyhody naozaj enormne

a ja nesupem jedine fenixa, ostatne poslem na zakladnu bez milosti, je to strielacka a za vsetky lode je odmena a rank body, aj ja som zacinal a pukal...

to ze tu je malo hracov novych, zato si v prvom rade moze BP sam, ze cela vybava stoji pomaly 40 mega U a ze dovolilo boterom si to nahrat na slabych npc....

odsudzujem krok BP ze im dal len 3 dnove bany, keby ich zmazal, hra by sa velmi zatraktivnila pre podctivych a slabsich hracov a zisky by im urcite neklesli...

mozem ti len poradit, ked sa ti to nepaci chod na inu mapu a vrat sa tam neskor ked tm nebudu lovci, alebo to proste vypni a chod von...

10. Kubino

Kubino Guest

Crystal už teraz je prázdny server, keby ich zmazali už vôbec neni koho strieľať ;)

Inak pre tých, čo hovoria ako je to strielačka a ako to bolo kedysi ťažké - áno bolo, ale bolo oveľa menej výbavy a oveľa iný hráči hrávali, keď hovorím poviem všetky rozdiely. Skúste si založiť účet a ísť hrať, tiež som bol názoru, že to majú lahké ... dokedy som nezačal lietať od fenixa a zistil som, že vtedy brali ľudia na to ohľad, mapa 2-3 plná a aj keď sa lovilo podarilo sa ujsť. Teraz som na mape 2-3 sám, aká je šanca, že ma lovec pukne? Taktiež na 1-3 mape v masku, v pohode sa dalo plniť, teraz ma hráč vidí len čo vyletí z portu (niektorí).
    Takže sú tam rozdiely, neni to len také priamočiare ako ste to sem načrtli.

11. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

RemmyII - ja som skusal testovat zaciatok hrania v jednej slabsej firme,ktorej je pomaly dva krat menej ako prvej a musim uznat,ze to bolo tazke,kedze na lov chodili doslova flaxaci,co davali sice maly dmg okolo 20k,ale novacikom dokazu zneprijemnit zivot,ked lovia dlhsie.Osobne odporucam napisat do chatu na akej mape je dany lovec a dobre by bolo napisat aj kolko ubera a pripadne meno toho lovca napisat.Neraz pisali do chatu novacikovia,ze na nasej mape su nejaki flaxaci a terorizuju tam novacikov,som tam dosiel a bola to otazka par sekund,kym som ich sundal a toto sa opakovalo tak 2-3 krat a uz sa nevratili a novacikovia mohli hrat,ale samozrejme vzdy sa niekto najde,co si zajde zastrielat slabsich,len neraz padne kosa na kamen ;) Ale o tomto to je,zo zaciatku si korist a ked sa casom vylepsis a zdokonalis,tak budes ty ten lovec :)

12. Zafod

Zafod User

Osobně si nemyslím že to bylo dříve až tak moc těžké. Ano je pravda, že dříve hra zcela postrádala ochranu začátečníků apod. Nicméně bylo daleko nižší DMG, nebylo tolik vychytávek a dalo se celkem rychle vydělat (či nakoupit U) na slušnou loď i s vybavením.

K tématu bych si dovolil říci, že zde autor neuvedl jakou má loď, těžko pak někoho odsuzovat. Dále je si potřeba uvědomit, že existují hangáry a spousta hráčů si může měnit loď. Jak pak poznám zda je to silnější hráč, který si jen prohodil lodičku aby splnil úkoly? Maximálně podle toho že bude mít apis a zeus... Já osobně většinou střílím co vidím, vyjma much, nováček má ochranu a měl by přemýšlet kde si může dovolit létat. Pokud mě za to někdo chce odsuzovat, prosím máte možnost. Hraji vesmírnou střílečku a cizí firma je vždy nepřítel. Pokud potkám nějakou o hodně slabší loď, většinou jí i pomůžu, nicméně po pár sestřelech npc. ji taky někdy sejmu (já jemu on mě :D, záleží i na tom jak se chová). Když potkám např. BB na horních, jde dolů, tam nemá co dělat a když už tam je, ať si hlídá záda. Ne že bych chtěl někomu zakazovat tam lítat, ale taková loď prostě na sestřel silných NPC většinou nemá :).

Neléčím si komplexy a nepovažuji se za chudáčka. Jsem možná rejpal, prudil, zmetek, věčný opozista - vždy ,,čůrám,, proti větru, ale nejsem zakomplexovaný chudáček (alespoň doufám).

HΞℓℓ•Câηηση tohle ocenil(a).
  13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.