Je možné hrát bez Unity klienta?

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem Łïmïtlεşş, 23/8/25 v(e) 12:59 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Je ještě nějaká možnost hrát tuhle hru jinak než v klientu Unity?

Jednou za čas se sem podívám abych zjistil, jestli je ten klient už lepší a dá se v něm normálně hrát, ale akorát zjišťuji, že je to čím dál horší. Flash verze hry byla taky často špatná, ale oproti unity, byla teda zlatá...

Nastavení hry se mění každým portnutím, každých několik minut hra spadne a nejde se mi přihlásit na mapu. Často se vůbec nenačte herní chat, hra se mnohem víc seká než dřív. Nelze mixovat munici a často ani nejde střílet, takže pvp je opravdu na hnědý. Pet je taky často k ničemu, protože se chová úplně jinak, než tomu bylo ve flash verzi a to nemluvím o tom, že v unity je jiný font a některé popisy a čísla jsou nečitelný, pokud teda úplně nechybí.

Ještěže nemohu upřímně napsat, co bych tady chtěl napsat...

2. majka11116

majka11116 User

citace smazaná

Ahoj da sa hrat cez maxthon ale to si musis pozriet ako sa nastavy webovy prehliadac cez youtube alebo da sa stiahnut clienta ktory bezy na flash len to musis pohladat na fore.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/8/25 v(e) 9:11 AM
  3. neneman321

neneman321 User

majka11116, myslím si že ne všechny servery jsou dostupné na flashi, třeba pve 2 a titán podle mě běží už jen na unity, alespon co sem koukal tak sem vždy musel logovat přes unity, takže pokud hraje na nových serverech asi má jedinou šanci přes to unity.

4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Łïmïtlεşş hra je dostupná v klientu Flash a v klientu Unity.
    Co se týká nastavení Unity-dá se v něm nastavit dost věcí, jako třeba vertikální synchronizace a nebo počet FPS a tím se dá ovlivnit i hratelnost klienta. Jeden z větších problému v Unity je s režimem 2D kde nefungují dobře hitboxy, tento problém je už v řešení.
    Unity jako takové potřebuje ještě velkou optimalizaci, to se odvíjí i od akcí které se spouští. Například Hitac je teď poprvé spuštěný live na Unity, takže se objevují chyby, které můžou způsobovat i problém s výpadky klienta.
    Je možnost hrát pořád na Flash klientovi, ale některé eventy jako Ozvěny vesmíru jsou dostupné pouze v Unity. I proto BP doporučuje hráčům používat Unity.
    Můžeme o tom polemizovat, jestli by nebylo lepší Flash vypnout a možná by se tím zlepšila i hratelnost Unity.
    Jinak je důležité mít vždy Unity aktualizované na aktuální verzi klienta. Jsou dvě možnosti jak si Unity stáhnout do PC.
    Buď si stáhneš složku(zip) kterou extrahuješ a pak jen použiješ spouštěč a nebo si stáhneš instalačku(exe) Unity, kterou si přímo nainstaluješ do PC, jako je i u Flash klienta. Pokud máš zájem o Flash klienta, tak ten si stáhnout můžeš taky je tam jako mini klient.
    Zde je odkaz na stažení https://www.darkorbit.com/index.es?action=externalDownload

Punisher tohle ocenil(a).
  5. Děkuji za odpovědi. Odkazu na mini klienta jsem nějak nevěnoval pozornost a nevšiml si ho. Zkoušel jsem pouze instalačku Unity a zipovanou verzi Unity a podle toho jsem myslel, že flash verze už není dostupná. Ve 2D jsem už roky nehrál a v mém případě je hra v Unity mnohem horší a to i přes zapnutou vertikální synchronizaci a ty další možnosti. Bez novinek se asi obejdu, hlavní je, že flash verze ještě není vypnutá a mohu se občas normálně proletět. Díky