Klient

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem [†Marquez†], 16/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rád bych se zeptal k právě probíhající akci.hraji přes Klienta a v herním okně je jak Helloweensky Kalendář s odměnami,tak ještě Měsíční Luxusní Kalendář a ten mě právě zajímá,ke kterým zakoupeným balíčkům se to vztahuje?v Obchodě v doplnkách jsem si zakoupil Balíček Designů pro Solaris,ale v Herním Okně se mi ten Měsíční Kalendář s odměnami Neaktivoval. Děkuji za Vysvětlení.

2. Punisher

Punisher User

K tomuto baliku nam neprislo ziadne info zial. Najdes ho v obchode-->extra---> hned vedla bojoveho preukazu.

upload_2020-10-16_16-47-0.png

3. ZOHAN

ZOHAN User

Safla, puni byl rychlejší.:mad::(
    Jen bych dodal, že tento ''sqvělý'' kalendář považuji za opožděný apríl od BP.:)
    P.S. Za tolik peněz tolika uridia?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4. *Firefox1*

*Firefox1* User

Je už nějaké info k tomu měs.luxus.kalendáři ??? Je ho možné aktivovat kdykoliv a nebo jen vždy na začátku měsíce ? A k jakým balíčkům při zakoupení se vztahuje ? Má někdo zkušenost ?

bhagira2222, bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  5. To ked chcem mat ten luxsusny kalendar cez klienta tak mam si kupit Monthly Deluxe to vazne? To ma byt motivacia loool.

6. Punisher

Punisher User

***Janci*** - na exkluzivny kalendar vdakyvzdania ti staci prihlasit sa cez klienta. Na ten druhy deluxe si musis kupit monthly deluxe balik.

7. Dakujem za info.

bhagira2222, bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  8. Punisher

Punisher User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.