kod na 500ee

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ЯкаМравка[BG], 4/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte teraz som si našiel mail čo by mi mal dať hades a ešte niečo je ešte ten kód platný ak ano kam ho mám dať?

2. Kam sa dáva: Klikni na URIDIUM, potom na boku v ľavo daj poukážky a tam ten kód napíš. Však keď ten kód nebude platný tak ti to nič nedá.

3. Tam som ho dával aj predtým len mi napísalo niečo v tvare že ten kód je už neplatný.. Tak potom asi ten kód nebude fungovať?

4. Tak už nebude alebo to robíš zle. Dávaš medzi tie čísla aj "-"? Napríklad: 5555-5555-5555-5555 musia tam byť "-".

5. Áno dávam mám to presne skopírované z mailu a na konci výkričník nemám mam to aj prekontrolované.

6. »vojta«

»vojta« User

DarkOrbit má 7!

Těžko uvěřit, ale je to tak – DarkOrbit oslaví 11. prosince 7. narozeniny! Ale nemusíte nám dávat žádné dárky – ty budeme nadělovat my! Jako poděkování za podporu podíl na úspěchu hry DarkOrbit od nás každý hráč dostane zdarma bránu Hades nebo, pokud už ji má, extra energii, aby s námi mohl oslavit velkou 7 jak se sluší a patří. Stačí do 11. ledna 2014 uplatnit následující kód a narozeninový dárek bude tvůj!

Dneska je čtvrtýho, takže by ještě měl platit.

7. Obrazok zmazany mám to presne takto

8. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

9. Tak to je smola, buď si niekedy ten kód použil alebo je neplatný. Žiadna možnosť iná nezostáva. Máš ešte nejaké otázky?

10. Ok no ale tak ako mám ten kod zfunkčniť?

11. Kenny

Kenny User

řekl bych, že už asi vypršela jeho doba..

12. Bohužiaľ to sa už nedá. Mal si si email/gmail pozrieť skôr.

13. DarkOrbit má 7!

Těžko uvěřit, ale je to tak – DarkOrbit oslaví 11. prosince 7. narozeniny! Ale nemusíte nám dávat žádné dárky – ty budeme nadělovat my! Jako poděkování za podporu podíl na úspěchu hry DarkOrbit od nás každý hráč dostane zdarma bránu Hades nebo, pokud už ji má, extra energii, aby s námi mohl oslavit velkou 7 jak se sluší a patří. Stačí do 11. ledna 2014 uplatnit následující kód a narozeninový dárek bude tvůj!

A toto?

14. Na toto sa ti už musí vyjadriť admin.

15. »vojta«

»vojta« User

Kdy ti přišel ten email? Myslel jsem že mluvíš o kódu který chodil 11.12. 2013 je to on? Pokud je starší tak už určitě vypršela platnost.

16. Korben

Korben User

Ak je kód neplatný, tak buď už bol použitý alebo to je starý kód. Tak či tak sa s tým nič robiť nedá.

17. Aha tak nie tento je starý už pár mesiacov:D A ten kod čo chodil 11.12 mi prečo nedošiel?

18. »vojta«

»vojta« User

Tak to jo :D maj platnost jen pár týdnů. Co se týče 11.12. tak to se už řešilo tady Hádes

19. Tak ja mám newsletter zapnutý na bigpoint a žiadny mail my nedošiel

20. Korben

Korben User

Ak máš gmail tak myslím že ten má teraz nejak rozdelený príjem správ , tak sa tam dobre popozeraj.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.