,,Krádež" NPCčka při zabíjení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Mini_Hunter_CZ, 2/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj , stává se mi, že když točím NPCčko a začne do něj střílet jiný hráč tak to zaměřování , které ukazuje jestli je NPCčko moje nebo někoho jiného přeskočí na něj a já nedostanu odměnu anebo naopak (je to slabší hráč a NPCčko ho skoro sejme ) začnu střílet do toho NPCčka a ono se převede na mě , nebo když skočím z mapy na druhou a když zaměřím tak vidím ,,jako by bylo moje" začnu stšilet a někdy se stane , že se převede na mě
    Chci se tím zeptat jestli je to normální a jestli to BP chystá v blízké době opravit , děkuji za odpovědi

2. Zeus

Zeus Guest

Ano,víme o tomto problému a je již nahlášen.Mějte trpělivost.

3. ok , děkuji

4. postman

postman User

Jen technická připomínka. On už se tento problém pár let nazpět vyskytoval. Zřejmě při updatech sáhli moc hluboko do programu a stará chyba dostala opět šanci. Tehdy to opravili, tak snad i teď...:)

5. Většinou tohle dělá problém přitom , když někdo spustí P.E.T.a , pak se NPC zblázní a přepíná se jak pominutý. Takže až někoho uvidíš jak ti NPC střílí s P.E.T.em , pravděpodobně se s ním můžeš rozloučit

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.