Letoun Iris (aukce)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ^miradeaf^, 14/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ^miradeaf^

^miradeaf^ User

Chtěl bych se zeptat na kolik se přibližně přihazuje letoun Iris?
    Snažím se ho vydražit už týden.Přihazuji poměrně dost,a to v nejrůznější hodiny a nic.Poradte.

2. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

na každom servery je to inak ale ja som dal irisu na Ge6 za 40 mega

^miradeaf^ tohle ocenil(a).
  3. No, slovíčko "dost" je pomerne relatívne. Došť u hráča s flaxami môže byť 5,000,000.
    Ale u FE hráča to môže byť 200,000,000.
    Približne sa na GE4 dáva IRISka za 50,000,000 +-. Počul som aj o 100 mega alebo 200, musíš skúšať.

4. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

Treba skusat.Od kedy sa vracaju kredity je drazenie veci lahsie.

5. ^miradeaf^

^miradeaf^ User

Dík všem za odpovět.Ted mam jasno.Já jsem dával 25M a myslel jsem že to je dost.Ted mam jasno.
    Sakra když člověk nevidí kolik tam je přihozeno a to ani po vyhrání aukce(a to by se mělo změnit),tak neví kolik tam má dát

6. O tom ty aukce jsou že nikdy nevíš kolik dát, buďte rádi že se vám kredity alespoň vrací když nevyhrajete...dříve to bylo i o velkých ztrátách :).

7. ^miradeaf^

^miradeaf^ User

Jojo tobě se to říká.A všem těm co hrají už roky.Něco potřebujete tak tam dáte nabídku 100Mega, a máte to.A my co hrajeme jen pár měsíců můžem jen koukat....

Už jsem navrhl aby se výherní ceny uveřejnovali.Snad se nad tím alespon zamyslí.

8. No možná se mi to teď říká protože mám skoro vše ale věř že to co máte nyní Vy, jsme my ze staré školy tenkrát neměli...takže to bylo daleko horší než jen nevyhraná aukce.

Přihodil jsi a pokud se v aukci neukázalo jméno měl jsi kredity v háji...a to teprve aukce bolela když jsi tam házel stovky miliónů :D. A věř že ani tenkrát jsme neměli vše hned...musíš prostě hrát a hrát a hrát :).

9. ^miradeaf^

^miradeaf^ User

Jasně.Jdu Vydělávat.A ten letoun Iris si radši koupim za Urko,než se stresovat u aukce.Všem děkuju za odpovědi....

10. Spartakus

Spartakus User

Za uridium se nedoplatíš. Já si nadával, že jsem Irisky kupoval za uridium, z MHH. Mohl jsem docela dost ušetřit. Když si budeš posílat promerko ze Skylabu a prodávat do, tak si vyděláš docela dost. :)

11. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

12. EnZet

EnZet User

Tak treba na cz3 jsem skoro vsechny irisky vydrazil za 20-30 mega, ale povedlo se i za 5 a 15.. :) Hlavne to zalezi na serveru (kolik tam je hracu) a na tom kdy to tam davas. Taky stesti a taktizovani v tom hraje roli obcas..

13. (-bobo-)

(-bobo-) User

Ak ti môžem poradiť, tak na GE 7 sa draží asi za 150 000 000 ale ja to vydrazim za 100 000 000 ale ked nevydrazis hned treba stále prihadzovať

14. Irisy draží hráči, co jsou na tom podobně jako ty, takže neklesej na mysli;) Hráči, co mají spoustu kreditů, je už dávno mají, pak se ti v dražbě iris ani nezobrazí. Navíc se obrň trpělivostí, irisů potřebuješ jen 6, LF3 a B02 budeš potřebovat cca 31, a o ty je teprve rvačka:D

15. Zeus

Zeus Guest

Jednu radu bych měl,nařid si budíka na 02:55 ráno a zadej cifru,uvidíš,že v tuto ranní dobu se draží za nejméně kreditů.

16. Sentiero

Sentiero User

Ahoj,
    záleží na jakém servru.Já jsem třeba irise dražila za 600 mega a pak za miliardu ješzě za dob starých aukcí.
    Teď máš výhodu v tom že můžeš postupně přihazovat.Takže nejlepší je dražit brzo ráno ve všední den.Neříkám že to na 100% dáš,ale šance jsou určitě vyšší,než kdybys dražil třeba teď :)

17. 25mega nestaci ja na GE3 drazim za 60mega + :) a niekedy aj nedam :D

18. stefan.sv

stefan.sv User

poviem ti ja za kolko som vydrazil iris osmu za 300 000 000 a to som nasetril sam bez klanu tak ze sa nevyhovaraj na nic kto jak dlho hra kazdy zacina od nuly napriklad raketomet uridiovy som dal asi za 35 000 000 drazba je drazba a musis ist na istotu dat co najvia a setrit stale kred ale to skor ako naposielas sutre nahras to uridium :D

19. Logan

Logan User

Temu povazujem za dostatocne zodpovedanu. Je tazke odhadnut na ktorom servery kolko kredytov treba dat do drazby. Mozno by bolo fajn popytat sa na chate daneho servera popripade v drazbe prihadzovat a tak odhadnut kolko dana vec asi stoji.

Zodpovedane a uzatvaram.

Lock!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.