Lišta s nástroji ve hře

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Global07CZ, 23/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Global07CZ

Global07CZ User

Dobrý den,
    Dnes jsem se nalogoval a zjistil jsem že mi nejde pohybovat s lištou která se objeví po odkliknutí šipečky z normální rychlé lišty ve hře, při konfiguraci se u ní neobjeví náznak šipek kterými by šla tato lišta ovládat.
    Mám tedy dotaz jak sní můžu hnout ? :D
    ( Pro upřesnění je to lišta kde se vybírají - lasery,rakety,formace na letouny a mnoho dalšího )
    ID: 165437388 Server:CZ1

2. Zkus odsunout tu základní lištu, ty šipečky můžou být schované pod ní.

3. |Oromë|

|Oromë| User

Global07CZ Otvor si v nastaveniach konfiguracny rezim, ten ti po otvoreni zobrazi vsetky listy.

4. Kro

Kro User

|Oromë|, omlouvám se, že ti do tohoto skáču, ale Global07CZ jde o to, že nemůže pohybovat akčním menu.[​IMG]

S pekelným pozdravem váš oblíbený arogantní a povýšený uživatel fóra. ;)

btw. Ani mě to nejde.

Global07CZ tohle ocenil(a).
  5. Global07CZ

Global07CZ User

Kro, uhodil jsi hřebíček na hlavičku :)

6. Myth16

Myth16 User

Také mi to nefunguje

7. |Oromë|

|Oromë| User

8. Myth16

Myth16 User

Já osobně jsem zkoušel CCleaner, firefox(kámošovi to na něm jde) a i aktualizace. Nepomohlo.

9. Global07CZ

Global07CZ User

CCleaner jsem použíl X krát, Jiný prohlížeč jsem také použil, zkoušel jsem to hrát i na tabletu a stejně ani na jednom prohlížeči to prostě nešlo. Neobjeví se mi tak nikdy ty šípky.

10. Luky1996

Luky1996 User

Mě to funguje na firefoxu, exploreru i chromu. Kamarád má stejný problém a zkoušel se přihlásit na mém počítači. Nešlo mu to ani na mém počítači. Ale když se přihlásím na svůj účet, tak mi to funguje. Podle mě není problém v našich PC ale problém bude někde u BP. Toť můj názor, mohu se mýlit.

11. sufuzky

sufuzky User

Mne sa s tým tiež nedá hýbať... A robím pravidelne údržbu sledujem aktualizácie flashu aj prehliadačov ;). Skúšal som to takmer na všetkých známych prehliadačov(chrom exploer mozila...) a nejde to. Orome si si istý že s tým dá vôbec hýbať?(ospravedlnujem sa za neistotu ale niako sa mi to nezdá) Ešte ma napadlo či to nemá spojitosť z premkom? Ten kto ho nemá tak proste s tým nemôže hýbať. Ešte skúsím znovu čistiť a stiahnuť menej známe prehliadače a tam to vyskúšať.

Naposledy upraveno: 30/8/15
  12. |Oromë|

|Oromë| User

sufuzky No prave som to odskusal a mas pravdu, ma to spojitost s premkom.

Na uctoch bez premia to nefungovalo, v premium rezime mi to ide.

13. Myth16

Myth16 User

Tak to je na nic, když na takovou blbost potřebuji premko a to předtím šlo i bez něj...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.