Lod Orcus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem [†Marquez†], 10/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrá Večer,
    Rád bych se Zeptal pořídil jsem si tu Novou Lod Orcus a zajímá Mne proč se mi ta Lod Zobrazuje na Minimapě v Herním Okně,ale nejen mi,ale Vidí ji Všichni.to tak bude Napořád? nebo se jedná jen o BUG,protože u jiných lodí tomu tak Není.
    Děkuji za Vysvětlení.

2. zdarec1234

zdarec1234 User

Mně se to tak taky ukazuje.

3. ZOHAN

ZOHAN User

BP tento bug jistě fixne a po synchronizaci se takto na minimapě budou zobrazovat i ostatní lodě.:)

4. Zohane Sorry,ale zrovna jim Sděl,že je to Nesmysl,lepší je když se to na Minimapě Nezobrazuje a aby to viděli Všeci.

5. zdarec1234

zdarec1234 User

To potom budou i na bl vidět jen lodě a nic jiného?!!¿

6. Punisher

Punisher User

Vyzera to tak, ze Orcus sa bude zobrazovat tymto sposobom na minimape. Avsak po feedbacku to moze BP zmenit, pokial by bolo prilis vela negativnych ohlasov, tak uvidime. Dalsie dotazy mozete pisat do diskusie na to vytvorenej: Diskuze: Lodě a designy

Duplicita,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.