Lze postavit Zeus dříve než Apis?

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem Keytazmeyta, 30/7/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj všem, mám dotaz zda je možné postavit Zeus který je všude uváděný jako 10. letoun, dříve než Apis - který je naopak popisovaný jako 9. letoun. Jde mi o o to jestli pro mě má smysl zkoušet sbírat zlaté bedny a snažit se o poskládání Zeusu, nebo je to pro mě zbytečné protože musím mít nejdříve postavený Apis. Děkuji za odpověď.
     
  2. -baghira2-

    -baghira2- User

    Keytazmeyta To máš úplně jedno, či jako první stavíš zeus nebo apis.

    Jestli máš štěstí a dostaneš ze zlaté bedny celou Zeusku, tak Gratuluji.
    I tohle, je v této hře možné.

    Ale na zlaté bedny, bych zrovna 2x nesázel.
    Většinou na Zeus den padají dílky do apise.
    Síce padne i dílek do zeusky, ale vzácněji.

    EDIT: Bedny jsou nevyzpytatelné. Je to prostě loterie.
    Proto je dobré si pročíst. Diskuze: Pirátské bedny

    Tady jsou nato, velice dobré rady;
    jak od hráčů, tak od moderátorů.

    celá strana
    https://board-cs.darkorbit.com/threads/diskuze-piratske-bedny.1756/page-5
     
    Naposledy upraveno: 30/7/21
  3. Díky za info a radu, mrknu na tvé odkazy.
     
  4. -baghira2-

    -baghira2- User

    Ale díl na Zeuse můžeš dostat jen po dobu akce na Zeuse. Jindy ti nepadne.
     
  5. Forkys

    Forkys Board Administrator Team Darkorbit

    Keytazmeyta,
    zalezi jake mas stesti, ale ja treba na malem uctu dostal celou Zeusku ze 3 apokalypticke bedny. Potom to byla celkem zabava letat se Zeusem, iriskou a 3 flax.
     
  6. zdarec1234

    zdarec1234 User

    A je ve faq napsané, že můžeš získat ze zeleného boxu 10000 uridia?
     
  7. -baghira2-

    -baghira2- User

    zdarec1234 jenom pokud Ti padne ze zeleného boxu tá samá loď, kterou si již jednou získal.
    Jenom tehdy můžeš získat ze zeleného boxu 10 000 urídia. Jinak ne.

    EDIT: Stejně to funguje i u lodních designů.
    Pokud padne ten samý, který máš, obdržíš jako náhradu 10 000 urídia.
     
    Naposledy upraveno: 30/7/21
  8. zdarec1234

    zdarec1234 User

    Moc děkuji. Takže když jsem 5x dostal 10000 uridia, tak bych 5x dostal loď? Tak to je dobrý. Když jsem předtím otevřel několik stovek boxů, tak mi loď nepadla, ale teď padá 10000 uridia každých 30 boxů.
     
  9. Forkys

    Forkys Board Administrator Team Darkorbit

    Na puvodni autorovu otazku zni odpoved:
    Ano, lze.

    Vzhledem k tomu, ze se zde objevuji dalsi dotazy uzamykam. Puvodni otazka zodpovezena. LOCK!
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

Sdílet tuto stránku