Mám taký menší problém z 3D grafikou

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem cecina1234, 23/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cecina1234

cecina1234 User

Čus mám taký menší problém z 3D grafikou po tomto reštarte čo bol v 16:40 myslím dátum 23.7.2015 mi nejde oddialiť mám to ako keby v 2D grafike skúšal som to meniť reštart prehliadaču skúšal som skontrolovať pc tam nič išiel som skúsiť aj iný prehliadač a urobilo mi to zas..nejde mi to zvetšiť a som s toho na nervy..

2. Korben

Korben User

3. cecina1234

cecina1234 User

tvl ty si to tiež nepochopil :DD ach hra mi ide všetko ok ale oddialiť 3D mi nejde čítaj potom radšej asi odpisuj dakujem ;)

4. Korben

Korben User

Ty vole , čítal si vôbec ten odkaz ? o_O Čo si kontroloval na PC ? Poistky ? Pozeral si od zadu na monitor ?

Prečítaj si poriadne ten odkaz a urob všetko čo sa tam píše. Kompletne celú údržbu PC , Inak to tu môžeme rovno uzavreť.
    Ten link som nehodil pre srandu králikov.

5. Taky to mám, asi byl restart... Pěkně mi to ted tu hru z nechutilo.. mám lod velkou jak .. hnus

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

OT post smazany. Kolega reagoval na chovani hrace, tak prosimte hned nestartuj. ;)

7. cecina1234

cecina1234 User

každý to tak ma a my máme zas problém ako inak cz podpora(admini) riešiť viete len cez odkazy ale problémy ani za prd :) skúste riešiť a nie hádzať nejaké odkazy problém s pc nemám prekontroloval som ho a nie obrazovku a také kraviny čo mi tu píšeš ;) platíme za tu hru a vdačnosť je dostať ban a neriešiť problémy hráčov

8. Korben

Korben User

Mna teda rozhodne neplatíš a ja som s tebou husi nepásol. Tak že keď sa naučíš vyjadrovať a slušne písať, tak potom môžeme niečo riešiť. Ja a ani nikto z nás tu nieje žiaden hej, alebo počkej.

Niečo ti nejde ? Tak to nahlas tam kde máš , alebo si počkaj na opravu.

Tak že tu máme ďalší odkaz.
    Ohlašování technických problémů ve hře

Uzavreté, LOCK.

Edit: Milan..Stýblo, Skôr ako niečo napíšeš , tak si láskavo prečítaj na čo reagujem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.