Maskovanie počas výmeny lodí

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Kapybara_ΞXIŦION™, 1/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 1.Podrobný popis problému

Dobrý deň,

Mám problém s maskovaním (konkrétne s Maskovacím modulom typu A) , keď si prepínam lode(Vega a Goliath).

Príklad:
    Kúpim si maskovanie na vegu prihlásim sa mám maskovanie, zatiaľ to je v poriadku.
    1. prípad - Odlogujem sa prepnem si na Goli prihlásim sa a mám zamaskovaného aj Goliho, bez toho aby som mu kúpil mask.

2. prípad - Ak si to prepnem na stanici(keď mám zapnutého herného klienta) cez hangár tak je Goliath odmaskovaný a keď zase prepnem na vegu tá je zrazu odmaskovaná tiež(počíta sa to ako lodný warp?).

Celkom to nechápem, čítal som jednu tému s názvom ''zmizol mask'', kde mal myslím dotyčný rovnaký problém no odpovede som sa nedočítal.

Mám tento môj problém chápať tak, že keď si kupim maskovanie na jednu loď tak platí pre obe?
    Váš GA Korben však povedal :
    Ospravedlňujem sa, ak sa to už niekde preberalo, ale hľadal som a našiel iba tú tému s názvom ''zmizol mask'', kde som sa k vyriešeniu môjho problému nedočítal.

2.Kvalita pripojenia

3.Java

Vypísalo mi to iba toto:

You have the recommended Java installed (Version 7 Update 45).

4. Flash Player

You have version 11,9,900,170 installed

5.Typ prehliadača

Vypísalo mi to iba toto:

Verzia 31.0.1650.63 m

6.Operačný systém

Windows xp

7. ID : 48887101

8. Server : Čechy 1

Ďakujem za pochopenie a ostávam s pozdravom

2. Sid

Sid Guest

V prvním případě se jedná o chybu, v případě druhém je vše v pořádku.

Chybu nedoporučujeme zneužívat byť se jedná o banalitu.

Chyba bude nahlášena odpovědným pracovníkům.

Kapybara_ΞXIŦION™ tohle ocenil(a).
  3. Ďakujem za rýchlu a presnú odpoveď.

Ja lietam stále v masku s Vegou(boxíkovanie), pre ktorú si kupujem mask a Goliho si mením len preto aby som predal suroviny alebo zašiel do galakt. brány.
    Ak mám vám povedať úprimne pre mňa je to skôr nevýhoda ako výhoda.
    Posúdenie či to je alebo nieje zneužívanie ponechám na vás.

Ako sa dozviem, že už je táto chyba opravená ?

Naposledy upraveno: 2/1/14
  4. Sid

Sid Guest

Jedna z možností jak se o opravě dozvíš je sledování Oficiální oznámení případně otestováním v hře.

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.