Měna tvého kupónu nesouhlasí s měnou objednaného zboží v košíku!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem elite.soldier, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,vůbec nevím kam mam tohle směřovat, ač přes vše možná vyhledávání nic jsem nenašel, ani v herní bibli tzn. nemohu nic nakupovat ani o ten kupon nestojím jen mě omezuje,budu rád za rady,děkuji.

2. Mám ten sám problémTřeba se ten kupon ztratí sám!!!!:)

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. Tiež ma to obmedzuje, nedá sa mi s tým kúpiť prémko, ktoré som si chcel kúpiť kvôli 25 Odmene v kalendári, fix pls

4. Též mám tento problém. Hlavně ani Ticket na podporu nelze odeslat, protože nevím seriové číslo objednávky, když ani transakce neproběhla . Spíše BP mělo dát 10% slevu v obchodě za uridium, než slevu na nákup za realné peníze, která všechny omezuje . Fixněte to prosím :)))

5. ZOHAN

ZOHAN User

Marně hledám kupon? Myslíte tuto povedenou a opakovanou akci?
    BP, opět palec nahoru.:(:mad::p:eek::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    Jo ahá, dorazily slevy, co svět neviděl?

Naposledy upraveno: 31/10/18
  6. Punisher

Punisher User

Kod nemal byt pre nasu komunitu a preto bol uz z paymentu odstraneny. Este ma niekto problemy s nakupom, zeby mu to neslo?

7. ZOHAN

ZOHAN User

Nejde mi koupit balíček s lasery a ani využít nějakou slevu v obchodě? Nějaká rada tedy?
    Punishere? My jsme nějaká nepodporovaná a odstrkovaná komunita?

8. Už to funguje a slevu to dá i když to tam nevidíš

9. Punisher

Punisher User

10. ZOHAN

ZOHAN User

Sorry, nebudu kupovat něco, kde mi to píše nějakou chybu. Nejsem dnešní.
    Nejdříve napíšete, že se tato akce netýká cz/sk komunity, pak je z toho chyba a potom je tam chyba, ale funguje to údajně se skrytou slevou. Něco koupím a dostanu nic a už vidím, jak píšu na podporu a co by mi tam odpověděli.
    Ještěže to za chvíli končí.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Naposledy upraveno: 31/10/18
    ™ΛИĐЯØΪD™ a *jakub1310* tohle ocenili.
  11. Punisher

Punisher User

ZOHAN - ja tie akcie nevytvaram, len sprostredkujem informacie. Nik ta nenuti predsa nic kupovat.

12. U mě problém vyřešen,vše beží zase jak by mělo.

13. Punisher

Punisher User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.