meno

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *†»°•†МЯ†ĐΞΛŦH†•°«†*, 2/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj,cital som na fore ze sa neda zmenit meno.neviem preco to bp urobil takto ale podla mna je to najvacsa hlupost:(:(:(:(:(,a dufam ze sa to da nejako urobit.je to len docasne alebo je to na trvalo???diki za odpoved

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Pokial mas na mysli,ci sa da zmenit meno v hre,tak ano je to mozne pre uzivatelov,ktori neboli identifikovani ako *** usery.Zmena mena je mozna raz za 48 hodin,avsak prihlasovacie meno ostava stale rovnake,len meno v hre si zmenis.

Este nejake otazky?

3. no dobre ale ako zmenim to meno vo vesmire,neberte to tak ze som novacik ale este som si nezvykol

4. Punisher

Kliknes si na profil pilota-->upravit profil---> uplne hore si zmenis pilotname.

5. diki skoda ze to nieje tak ako to bolo ale co uz.
    mozte lock
    stastny novy rok 2014

6. Punisher

Toto je praveze lepsie bo hrac si nemoze kazdu chvilku zmenit meno,navyse nemusis potvrdzovat email a este k tomu sa neda len tak lahko dostat k tvojmu prihlasovaciemu menu,cize vacsia bezpecnost uctov.

Aj tebe Stastny Novy rok

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.