Mizení surek z generátorů

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Vyhasínající_DIODA, Jun 7, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím,
    můžu vědět proč mizí šutry z lodi? Promerko budiž to není taková škoda ale seprák je už škoda velká... Už jednou sem o tom psal ticket, ani odpovědi se mi nedostalo a zdá se že BIGPOINT s tím nic neudělal... Nebo zapnul ubíhání surovin v generátorech na real time? o_O

bhagira22 and -baghira2- like this.
  2. jaritko

jaritko User

Suroviny v generátoroch sa vždy míňali v reálnom čase.

3. no ale ne když sem nehrál

4. (GRIBAR)

(GRIBAR) User

Minali sa aj ked si nehral.

5. od kdy?

6. jaritko

jaritko User

Tak čo si ja matne spomínam, 11 rokov určite. Pred tým som nehral, takže to nemôžem tvrdiť s istotou, ale predpokladám, že to tak je od zavedenia danej funkcie do hry.

Fazer7λητк and *SATKO* like this.
  7. josef402

josef402 User

tak tak co to hraju 10+let tak mizi

8. Jestli je to 11 let tak toho bych si všimnul

9. siux

siux User

Vyhasínající_DIODA,

tak jsi hodně málo všímavej, když jsi se po 11 letech nevšiml, že suroviny mizí z generátorů i když nehraješ.

10. Punisher

Punisher User

11. ZOHAN

ZOHAN User

Nechci Vám do toho moc kafrat, ale pro někoho je reálný čas ten, který stráví na hře a nic jiného neznají, tak se hned na něj nezlobte, že to jako vyhasínající není schopen hned napoprvé rozlišit?
    Buď rád Vyhasínající_DIODA, že jsi nepřišel o seprom v laserech, protože BP ho odebíral spravedlivým scriptem.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

12. MINNORIT

MINNORIT User

Zohy v už si počul o spravedlnosti v čine??? :) šak maju 70% akcii v BP neni sa čomu čudovat :cool::p:D a v demokracii tiež nenajdeš spravedlnost :p:D:D:D

13. Zohane ne každej tu hru prožívá jako TY. Navíc meleš z cesty tak nekomentuj, když ani nejsi schopen doskutovat k tématu...

Last edited by moderator: Jun 11, 2020
  14. Punisher - jasně ale real time i v offline? Co si pamatuju, tak jsme se povětšinou při vybírání login bonusu snažili ztrávit co nejméně času právě kvůli surkám a taky úplně nechápu jak za den zmizí 10k minut z času promerka v generátoru.

15. Forkys

Forkys User

Vyhasínající_DIODA,
    suroviny z generátorů mizí v reálném čase i když jsi offline. A to již několik let.

16. ZOHAN

ZOHAN User

Vyhasínající_DIODA, napsal :
    Máš k tomuto tvrzení i nějaký důkaz?
    P.S. A ubývá to i v real time když jsem online? Nějak se v tom zase ztrácím.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

17. jedine co se neubiralo na case byly zesilovece jen kdyz jsi hral ted to nedokazu posoudit jak to je pac uz dlouho jsem si neporidil jinak surky jedou i kdyz nehrajes

18. Zohane nauč se číst....

19. ZOHAN

ZOHAN User

A já jsem si myslel, že to umím, ale ty nepochopíš, že anglicky napsaná písmenka mi svým významem nic neříkají a nikdo mi to zde nevysvětlil.
    P.S. Zapomněl jsi nám dodat důkaz tvých tvrzení? Nebo taky máš potíže s chápáním psaného textu? A na foru se nesmí psát nepravdy.:rolleyes:

20. Punisher

Punisher User

Kedze hrac odpoved na otazku uz dostal, tak temu uzatvaram. Pokial by boli dalsie otazky k vyuzitiu surovin, tak ich mozete polozit v diskusii na to urcenej: Diskuze: Skylab

DUplicita,LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.