Modul pre absorbáciu štítov

Discussion in 'Aktualizace a nápady' started by steineckercookie, Dec 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Myslíš si že môj navrh má význam a prijal by si to v hre?

1. Ano.

1 vote(s)
    100.0%
  2. Nie.

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravíčko,rozhodol som sa sem pridať tento návrh kedže som znova velmi aktívny hráč tejto hry a našiel som jeden obrovský problém aký tu na orbite máme!
    Aktuálne tu je meta hrať s obrovskou prieraznosťou ktorej sa nedá nijako brániť a hra je brutálne nevybalancovaná. Pýtam sa načo sú nam aktuálne štíty (okrem pve) ked su nám k ničomu? :)

Tu v podstate navazujem na svoj hlavny navrh ktorým je absorbácia štítov.

Tieto moduly by znova vybalancovali hru,pridali význam štítom a spravili fighty zaujimavejšími.
    Moduly by sa dali získať tak ako tie čo su aktuálne v hre.

Myslím si že toto v hre malo byť od dna od kedy pridali prieraznosť a týmto zbytočne nevybalancovali hru.
    Toto by nebola novinka,iba detail ktorý by dokázal opraviť aktualnu rozbitosť pvp hry.

V podstate extrémne jednoduchá drobnosť ktorá dokáže opraviť hru,dakujem za pozornost:)

maronon, -baghira2- and zdarec1234 like this.
  2. ZOHAN

ZOHAN User

3. za mě totální blbost,protože je stejně budou používat už tak nesmrtelní hráči s nabugovanymi moduly na dmg

maronon, Pitrs73 and -baghira2- like this.
  4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

steineckercookie - pozri si formaciu crab, ktora bola vytvorena prave na vyssiu odolnost proti prieraznosti stitov. Taktiez profil pilota, presnejsie hustota stitov.
    Zial toto ani z daleka nepripomina navrh. Preto to uzatvaram.
    Precitaj si toto: ČTĚTE: Než přidáte nový návrh!

LOCK!

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.