Moji odměnu z NPC a hraču dostavaji jini...

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem «°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe], 16/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj, prosim vas co se stim systemem dějě? střilim hrače přileti přatelska firma začne střilet do me oběti a dostane ho on ale JA stale NIC! střilim krisu přileti king kterej mi ji střili bilou dostane JI ON! a ja jsemzas chudej! to ma taky krisu nbo hrače střilet bilejma jen proto aby mi to někdo neukradl? prosim vysvětlete mi co je to za SYSTEM... ja ho prostě nechapu...

2. A na jakém serveru hraješ? To co popisuješ byl bug, který se objevil po zavedení oprav za letu, kdy hráč který poslední střelil do NPC obrdžel i odměnu. Tato chyba byla už na některých, například cz serverech, opravena..

3. No náhodou mne sa to stalo tiež dával som 3 krisy zrazu na poslednu ranu do toho išla vega a BYM!!! Odmenu dostala vega (3x sa stalo to iste ln s inými hráčmi)

==================================================================

A Dosť SPRAVTE S TÝM NIEČO furt si davam krisu začnu paliť do toho iné lamy a je to ICH ODMENA! takto skrachujem SPRAVE UŽ S TÝM NIEČO kým s tým niečo nepsravíte ODMIETAM HRAŤ SKAZENÝ DARK ORBIT!!!!

Naposledy upraveno: 16/12/13
    Peter_Quincy_Taggert tohle ocenil(a).
  4. Korben

Korben User

!-!BossOForbiT!-! Krič si doma! Za písanie veľkým písmom udelené body a keď tu neuvidím všetky výsledky testov, bude téma uzavretá.

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.