Myškostrojík

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Liboreceke3, 23/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    Jelikož už Dark Orbit delší dobu nehraji a dnes jsem se znovu rozhodl hrát, mám menší dotaz a prosbu. Všiml jsem si, že se v obchodě nenachází myškostrojík, dokonce ani za Uridium. Tak mi prosím vysvětlete, kde se stala chyba? Jak se to vůbec mohlo stát? Myškostrojík je základní výbava každé lodi. Takže bych prosil, abyste ho laskavě přidali do obchodu. Děkuji.

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok přeje Liboreceke

2. myskostrojik ??? o tom som nikdy nepocul nikdy som to ani v obchode nevidel

3. Kenny

Kenny User

Taky jsem o tom neslyšel... Nemyslíš náhodou PETku ? :D

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Liboreceke3 - Prestuduj si FAQ na fore a najdi tu vec,ktoru si pomenoval svojim pomenovanim,lebo nic take som v hre nevidel s tymto nazvom a to hram roky.Ked to najdes hod sem link,nech vieme,naco si myslel.

5. Korben

Korben User

Liboreceke3 Alkohol deťom do rúk nepatrí a ani iné látky ktoré ovplyvňujú zdravý vývoj a myslenie dieťaťa. Potom to takto dopadne. :D
    Prečítaj si druhý odkaz v mojom podpise.

Tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

❦Čοlεκ❧ tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.