Nanoplášť pri zmene lode

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by -=[Thorax.The.One]=-, May 5, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím, chcem sa opýtať niečo ohľadom nanoplášťa (NP). Hľadal som, či to už niekto nespomenul, ale ani v biblii ani na fóre mi nič nenašlo.

Čo sa stane, ak mám na jednej lodi NP cca 50k a loď zmením? Stratí sa mi, alebo ho prehodí na inú loď, alebo sa viaže ku danej lodi? A ak mi ho prehodí, tak dajme tomu prejdem z Aegis-a (max NP je tuším 275.000) späť na Leo (max 64k NP),tak mi ho prenesie celý, alebo len max. danej lode a zvyšok sa stratí?

Nechcem som to skúšať, totiž asi druhý deň boxíkujem a chystám sa na GG, tak zvytočne nerobím pokusy.

Vďaka za odpoveď, priatelia:)

2. (GRIBAR)

(GRIBAR) User

Nano plast Ti zostane na tej lodi na ktorej si ho mal povodne. Na druhu lod sa neprenesie. Ak sa potom vratis naspat na povodnu lod, tak nanoplast tam bude.

-=[Thorax.The.One]=- likes this.
  3. (GRIBAR)

(GRIBAR) User

Vďačne.

4. Punisher

Punisher User

-=[Thorax.The.One]=- - nanoplast ostava na tej lodi, kde si ho navysil aj po warpnuti lodi, ci prepnuti cez hangar na inu lod.

Zodpovedane, LOCK!

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.