Napádanie účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem █•★•█•M•Λ•K•Ş•█•★•█, 12/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, som v koncoch, môj účet je opätovne napádaný. Neviem prečo.
    Začalo to v polovici novembra. Môj účet bol hacknutý, heslo nikto nevedel.
    Viem, že každý si za účet zodpovedá sám, ale toto je už moc.
    Po 30-minútovom boji som ho úspešne zachránil, takže som bol rád.
    Potom sa toto isté stalo 2-krát, mal som tušenie, že či nemám v PC vírus. Dal som kontrolu a prečistil antivirusom ESET, zmenil som heslo (23-miestne, písmená, čísla, špeciálne znaky) a aj e-mail, a aj tak sa mi naňho dnes znova niekto prihlásil. Neviem, čo robiť. :(

2. Korben

Korben User

Tvoj účet bol "Hacknutý" ? Si robíš srandu ? Nikto sa ti na účet len tak nedostane , tak že sa nám tu nesnaž vykladať to čo nieje pravda. Jednoducho si niekomu poskytol údaje alebo si klikal tam kde si nemal. Jednoducho si porušil bezpečnostné pravidlá.
    Skús napísať na podporu hry a požiadaj ich o odpojenie od BP portálu. Potom si zmeň údaje. Inak ti pomôcť neviem.

3. EnZet

EnZet User

No, zkus se s timhle spis obratit na specializovana fora, ktera po chvili hledani pres google najdes, dal bych ti tip, ale smazali by me to hned.. Tam ti poradi jakema programama projet pocitac a treba se tak zjisti jestli nemas v pc nejakou havet co by tohle mohla delat..

4. CrazyLove

CrazyLove User

Korben, učíte že sa na fóre nemá napádať iných hráčov, a pritom sami iných bezdôkazne obviňujete z klamstva. Hlásaš vodu, a piješ víno :rolleyes:

Bezpečnostné pravidlá daný hráč vôbec nemusel porušiť, stačilo že mu antivírus prepustil do počítača nejaký vírus, na základe čoho dostala tretia osoba prístup na jeho PC.

MAKS, skús napísať na podporu hry, tam Ti snáď poradia.

5. Korben

Korben User

CrazyLoveNikoho neposielaj na podporu ! A mimochodom úž som čítal toľko príspevkov kde hráč písal že nič neporušil a nakoniec sa došlo na to že porušili všetko čo mohli. :rolleyes:

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.