Návrh: Nové mapy firem

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lsmi, 24/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

souhlasíte?

Anketa uzavřena 24/1/15.
  1. ano

0 hlasy(ů)
    0.0%
  2. ano, s úpravou

0 hlasy(ů)
    0.0%
  3. ne

100.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lsmi

lsmi User

Párkrát už se mi stalo že když jsem střílel na NPC a letěl k dalšímu tak se ukázalo,že je to nepřátelský hráč , který mě okamžitě napadl a zničil a proto mě napadlo že by se do hry přidaly mapy na které by mohla jen jedna firma.Hráči,kteří by se tam zkoušeli dostat by byli přeneseni a domovskou mapu.Hráči by se na tyto mapy dostávali přes mapu x-1. Ve starém i novém vesmíru by bylo celkem 7 nových map pro každou firmu.
    Hráč by měl omezení,kolikrát by na tyhle mapy mohl vstoupit.Hráči levelu 20 a výš by nesměli vstoupit na mapu.
    V novém vesmíru by se na mapách nacházely zdroje a NPC z x-2,x-3,x-4 takže by se tam nacházeli jen NPC z nového vesmíru.
    V novém vesmíru by byla jedna navíc a ta by byla podobná mapě 4-5 akorát by neměla skokovou bránu do pirátského sektoru.Pirátský sektor by zůstal nedotčen.

Klady
    +Míň sestřelů hráčů
    +Lépe plnitelné úkoly zaměřené na ničení a sběr
    Zápory
    -Pro některé hráče by bylo obtížnější plnit úkoly zaměřené na sestřel hráčů

Prosím buďte upřímní a napište to do odpovědí.
    Děkuji

2. Sid

Sid Guest

Soukromej a bezpečnej vesmír? Co to je? Asi jsi si spletl hru.

»vojta« a LukTok tohle ocenili.
  3. lsmi

lsmi User

A víš proč mě to napadlo?

4. Zafod

Zafod User

Sice je to jen jedna mapa, ale už tady něco podobného přece máš - skupinovka.

Pak jsou zde ještě GG, jen ji musíš postavit.

5. lsmi

lsmi User

ale sem mohou hráči vstupovat i o samotě

6. Zafod

Zafod User

Však do skupinovky také můžeš jít sám, jen musíš mít skupku založenou.

7. LukTok

LukTok User

Zbytečný návrh. To, že tě někdo sundá, je smysl hry. Až budeš silnější, budeš ty střílet takovéto hráče, a věř, že když ti všichni zdrhnou na bezpečnou mapu, tak nejen, že nikoho nenajdeš a nezastřílíš si, ale nebudeš ani mít, co dělat. Podívej se na to nejen ze své stránky, ale i ze stránky těch silnějších, kteří se většinou baví jen nálety. Ne, a podle hlasování vidím, že žádné ano tam ani nemáš... :)

8. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.