Zpetná vazba Návrhy designů lodí pro Sezónní permanentku 8. -Hlasování-

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 30/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Který design se se vám víc líbí?

Anketa uzavřena 5/1/25.
  1. Design A

8 hlasy(ů)
    40.0%
  2. Design B

12 hlasy(ů)
    60.0%
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Ahoj piloti,

Sezónní permanentka 8 je sice ještě v nedohlednu, ale už teď máme pro vás něco, na co se můžete těšit. Představujeme vám dva nové návrhy designů pro loď Orcus, na kterých právě pracujeme. A teď je to na vás – rozhodněte, který design se vám líbí víc!

Pamatujte, že jde zatím pouze o návrhy, takže konečný vzhled se může trochu lišit.

Máte na výběr design A nebo B. Hlasování bude otevřeno až do 5. 1. 2025.

Děkujeme za vaši účast a těšíme se na vaše názory.:)
    DO_seasonpass_survey_shipdesign.JPG

2. Pokud ty dizajny nejsou funkční, tak je celkem jedno, jak je namalujou. Každopádně při hlasování jsem se trefil s aktuální většinou hlasujících.

3. neneman321

neneman321 User

Já vám nevím, ale BP by namísto dalších zbytečných desingu na lodě měl napřed udělat něco pro stabilní hraní Darkorbitu, opravit skylab a víc by mě osobně potěšilo namísto desingu kdyby vylepšili systém na podpůrný programy, který má trhliny a třeba otevřeli nové mapy a nové npc, abych měl motivaci zase více hrát, protože podle mě od přidání prometheus laseru už do hry nepřidali nic dobrého, co by stálo za hraní, pomineme li unity,navíc dávají desingy na lodě který postupně nerfli a už nejsou tak dobré .

FrOg!_Is_Back_[SvK] tohle ocenil(a).
  4. Neviem co to je a kto tento humus vymyslel, ale tento design okolo orkusa nesiel ani len vlakom.:D
    Namiesto opravy hry, pridajme dalsie blbosti.. Letsgoooo. :rolleyes::rolleyes:
    Hra je mrtva, nic tu nefunguje, 95% boterov na mapach...