Nechce spustiť štart a TS

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem tutowka03, 30/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tutowka03

tutowka03 User

Ahojte, ako ste si už prečítali predmet, nejde mi spustiť štart a TS. Pri štarte stále vytvára spojenie a pri TS napíše "Failed to connect to server"Trošku som brúsil po internete a odporúčali mi vypnúť antivír, pop. firewall, ale nič z toho nefunguje. Ešte včera som normálne lietal a aj bol na ts. Toto bude asi problém v mojom PC, ale nemám ani páru v čom. Za pomoc vopred ďakujem.

EDIT: Skúsil som sa pripojiť na moblné dáta a tam to ide, chyba bude niekde v sieti.

Naposledy upraveno: 30/12/15
  2. tutowka03

tutowka03 User

Iný prehliadač som už skúšal, ccleaner som čistil, tá kvalita pripojenia nie je nič moc, ale dá sa na tom hrať. Teraz som zistil, že mi nejdú videá, teda okrem YT, áno FP som re-inštaloval.

Toto nebude problém osobne s DO, ale nejaký všeobecný.

3. Zkus aktualizovat jetě javu a koukni jestli nemáš víc jak jeden antivirus. Jinak už ti poradit nedokážu.

e. zakončil bych to restartem PC

4. tutowka03

tutowka03 User

Bez úspechu. tak či tak, keď som sa pripojil na inú sieť, tak to šlo, musím hľadať chybu v sieti.

EDIT: problém vyriešený, chcete sa pobaviť a vedieť riešenie problému? :D

Naposledy upraveno: 31/12/15
  5. Sentiero

Sentiero User

No můžeš napsat, třeba to někomu, kdo bude mít stejný problém, pomůže :) anebo se aspoň zasmějeme :D

6. tutowka03

tutowka03 User

Takže po tom všetkom (reinštal flash playera, robení rôznych návodov na nete, použití adwcleanera, JRT, codeck packu a rôznych dalších procedúr na ktoré sa už nepamäzám) ma napadlo reštartovať router :D. A asi si vieš predstaviť, čo nasledovalo :D. Som myslel, že ma porazí, keď som zistil, že po skoro 2 dňovom trápení sa s tým stačilo len reštartovať wifi. Čiže to znamená, že môžte LOCKnúť, ďakujem za pomoc.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

No hlavně že jsi na to nakonec přišel.

Vyřešeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.