Podpora nefungující skripty, nulové kompenzace a jejich neřešení...

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem ZOHAN, 3/7/25 v(e) 10:56 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Zdravím. Už několik let čekám dle vyjádření podpory hry, že se mi v nejbližší době kdokoliv ozve a začne řešit nahlášené chyby ve hře a v jejich důsledku neobdržených odměn, jak z gg nebo astrální brány.
    Na opravu astrální brány jsem čekal půl roku a byť jsem dostal od pána Jána příslib, že budou kompenzace( nevím, na základě čeho mi to tvrdil?) a najednou píše, že kompenzace řeší BP a že si tam mám zajet osobně? vážně?
    Dýle mou osobu zaráží fakt, že tento pracovník údajně nemůže ( nebo to neumí?) kontaktovat svého nadřízeného, aby konečně někdo začal hráče trestat za porušování VOP samotného BP, jako je pushing(mnohonásobné,cílené a opakované sestřely jednoho hráče za méňe než hodinu a v počtu 100+ sestřelů a podle podpory se nejedná o puhing? Na co jsou ty VOP?

A vrchol je, že hráč nahlásí spambota a ten chce podvodným odkazem v mejlu ukrást účty a podpora v součinnosti s BP nakonec takový účet ani nezabanuje dle VOP?
    Tak kde to jako jsme a po třech měsících mi přijde další podvodný mejl od stejného hráče? Opravdu máme psát na tu podporu jako'? Proč to máme jako dělat?
    děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu od adminů

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - na fore hry sa neriesia veci z podpory verejne. Podpora je posledna instancia pomoci, ak ti nevedia oni pomoct, tak forum uz urcite nie. (pripad, ked ta podpora odkaze na forum hry je iny, lebo dane informacie o hre tu najdes)

Pushing sa nahlasuje podpore hry, my s tym na fore nic nespravime, neskumame a nebanujeme hracov mimo forum. A aj spambot sa nahlasuje podpore hry, my mozeme hracov len upozornit, aby na ziadne linky neklikali. Ak mas nejaku chybu spojenu s tvojim uctom, to musis nahlasovat tiez podpore hry, my na fore neopravujeme chyby na hracskom ucte a ako som pisal vyssie, ak ti nepomoze podpora hry s problemom, tak forum uz vobec nema na to ziadne moznosti. Ak je chyba globalna, ako bola nedavno s GG, tak kompenzacia by mala prebehnut, ak si ziadnu neobdrzal, musis sa opat obratit na podporu hry a neriesit to na fore, pretoze podpora ma nastroje na to, aby danu vec skontrolovala, nie my.

Zhrnutie: pokial ta podpora nevyzve, aby si isiel na forum nieco riesit, tak uz viac verejnych diskusii nezakladaj, lebo budu zmazane, pretoze forum hry sluzi na rady pre hracov v oblasti hry a nie na otazky, preco ti podpora pise toto a tamto, preco niekto nemal ban za pushing, spambot a ine veci.
    Uzatvaram tymto verejnu diskusiu ohladne podpory hry.

LOCK!

Wapor, Hrabě_von_Morava a Tess tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.