Nejde mi Darkorbit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *I*C*I*N*K*O*, 4/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [​IMG]

Dobrý večer, hrám na CZ 1 a nejde mi DO, vždy sa načíta do štádia ako je screen a potom nič, môžem čakať koľko chcem, keď som robil tie testy s netom, pochopil som že ten ping v poriadku nie je ale neviem, čo mám spraviť. Za odpoveď ďakujem

DO nick - ΨCΨИκΦ
    ID - 50711147

Naposledy upraveno: 4/1/14
  2. Korben

Korben User

Tak v prvom rade by som skúsil iný prehliadač. Osobne používam mozillu alebo operu, prípadne si prečítaj Flash player Google Chrome 23.08.2013 a riaď sa radami ktoré tam sú popísané.

3. Včera som dával tú bránu Beta kde som krupol, keď som nevidel svoju loď a dnes keď som šiel cez Mozillu tak mi neukazovalo porty, tak cez Mozillu určite nie. A celkovo mi parádne ide Google Chrome, preto ešte skúsim ten odkaz, ďakuje.

4. Korben

Korben User

Ak niečo v hre nevidíš, tak to znamená že ti môže robiť problémy Flash player alebo spojenie. No a keď to zhrniem , tak v chrome robí problém vstavaný flash player , plus je problém s javou , keďže ti nezmeralo stratu packetov. Treba sa s tým pohrať aby si mal výsledky čo najlepšie a potom nezabudni po spustení hry nastaviť úložisko flash playeru na neobmedzené.

5. Dobre ďakujem ;)
    ------------------------
    A ešte 1 vec, ten Pepper som deaktivoval, ale čo mám spraviť s Javou to ako fakt neviem aby mi to konečne rozbehlo na tom Google Chrome.

Naposledy upraveno moderátorem: 4/1/14
  6. Korben

Korben User

Rozbehnúť by sa ti to malo aj tak, no mohol by si skúsiť odinštalovať javu a potom ju znova nainštalovať.

7. Já mám takovej problém podobnej , ale s tim rozdílem , že mi hra nenaběhne pouze tehdy , pokud projíždim na prohlížeči další jiné stránky - pokud možno vysvětlim průběh - pustim start a hra načítá , já si mezitim proskakuju skylab , galaktické brány atd , než mi to naběhne - a to je můj problém - pokud tohle dělám při načítání hry , načítání naskočí do plného a nerozsvítí se mi start - je možné že máš ten samý problém , proto Ti radim , pokud se ti načítá mapa , nic jiného nedělej , dokud neskočí start - alespoň tak to mám já. Zkus a uvidíš , třeba to je taky tvůj problém

8. Oká vyskúšam preinštalovať tú Javu

Son - Ja to poznám, ale teraz mi to nejde aj keď som stále iba na tej istej karte stránky, napríklad som to nechal zapnuté 15 minút, keď som šiel od PC nachvíľku a nič, ostalo to v štádiu ako je na screene.
    -------------------------------------------------
    takže takto Pepper deaktivovaný a preinšalovaná java a stále nič, furt rovnaké :/

Naposledy upraveno moderátorem: 4/1/14
  9. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

10. Korben

Korben User

11. Big_Bass

Big_Bass User

Já jsem měl donedávna podobný problém, dokud jsem si nerozšířil RAM, taky mi to někdy doběhlo až sem a dál nic, sice se mi většinou objevilo i "Start" (>klik<) => Vytváření spojení ale dál stejně nic, tak jsem tu kartu zavřel (nebo kliknul na "Zrušit"), počkal cca 20 vteřin, znovu odstartoval a pak už jsem se do UI přihlásil bez problému. Zkus to taky.

stebzila20 tohle ocenil(a).
  12. Mám Windows 7
    Big Bass - Mám RAMku 4GB, čo není tak málo :D ale zas ani pecka, ja som to skúšal furt naozaj, nejde mi to už asi po 20x krát keď dúfam že to už pôjde tak skúšam, ale stále nič.

13. Punisher

*I*C*I*N*K*O* - skusil si pripadne odinstalovat a znovu nainstalovat prehliadac?V tomto pripade by som to skusil,dlho to netrva.Samozrejme doporucujem udrzbu PC ako je mazanie docasnych udajov prehliadaca,vyuzivat Cleaner.

14. To není možné :D :D
    Stačilo fakt len preinštalovať prehliadač, Punisher ďakujem a aj vám ostatným čo ste sa zapojili ;)

Nečakal by som, že to pôjde keď to preinštalujem :)

15. Punisher

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.