nejde mi hl.stránka

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »»ToMካ«_18l-v-l, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nevím co to je ale dělá mi to furt

file:///C:/Users/tomas/Desktop/screen-13.31.12[26.02.2015].png

Naposledy upraveno: 26/2/15
  2. 123812

123812 User

3. |Oromë|

|Oromë| User

4. Korben

Korben User

»»ToMካ«_18l-v-l obrázky musíš nahrať najprv na internet a až potom ich môžeš vložiť na fórum. Prečítaj si odkazy ktoré ti tu boli vložené.

5. [​IMG] [​IMG]
    jinak to neumím

Naposledy upraveno: 26/2/15
  6. Zkousel jsi jiny prohlizec, ci promazat cache, nebo restartovat pc?

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

»»ToMካ«_18l-v-l take si zkontroluj jestli mas vsechny ovladace aktualni, hlavne javu jelikoz problem s ni zrejme bude souviset. Zkus take jiny prohlizec, pokud mas, zda bude chyba pretrvavat.

8. JuRi

JuRi User

Mám stejný problém, vždy mi to funguje jen chvíli a pak zase ne. Zkoušel jsem tři různé prohlížeče, a nic. Java, flash player, všechno mam aktuální. Restart PC taky nepomohl. Začalo mi to dělat dneska

9. JuRi, taky ti vyskakuje ta tabulka? Me dnes vyskocila taky jednou, ale dal jsem OK a vpohode hraju dal...

10. JuRi

JuRi User

Přesně tak... Už mi vyskočila hodně krát, ale hl. stránka mi pořád blbne

11. Korben

Korben User

JuRi Tvoja informácia ma pravdupovediac, nulovú hodnotu.

Minimálne informácie ktoré pri probléme majú byť, sú.

Podrobný popis vzniku problému a:
    1. server
    2. ID
    3. prehliadač
    4. operačný systém
    5. verzia Java
    6. Verzia Flash player

12. RobPol

RobPol User

Tahle chyba se mi zobrazovala také, včéra kolem cca 21. hodiny, no vymazal jsem cache, cookies, nainstaloval aktualizace, resetnul PC a vše ok.

13. JuRi

JuRi User

Z ničeho nic už to je v pohodě, je to divné

14. Korben

Korben User

Bol reštart a update hry. Tak že doporučujem všetkým premazať cache prehliadača.

»»ToMካ«_18l-v-l Už to máš v poriadku ?

15. nie pořád to dělá jiný prohlížeč nefunguje javu mám

16. =Marvin=

=Marvin= Guest

»»ToMካ«_18l-v-l to je dobre ze ji mas, a mas ji i aktualni? Cache jsi promazal?
    Dopln prosim vsechny informace:

17. jaritko

jaritko User

Mám rovnaký problém, pretrváva už pár dní.
    1. GE1
    2. 63162383
    3. Maxthon, Opera
    4. Windows 8.1 64 bit
    5. Version 8 Update 31
    6. 16.0.0.305

Po vyskočení hlášky hra beží ďaľej, no po prepnutí hlavnej stránky mi ju zobrazí obdobne ako u »»ToMካ«_18l-v-l.

Btw.: Používal som Operu, no pred istým časom mi po stlačení F3 namiesto spustenia schopnosti lode vyhodilo riadok na vyhľadávanie. Neviete niekto ako to zrušiť? Dosť mi to prekáža, keďže nemôžem používať rýchlu lištu ako som bol zvyknutý. Vopred ďakujem.

18. RobPol

RobPol User

Windows 8.1 Pro 64.bit-ový software jsem měl cca před vánoci, a také mi na něm hra neběžela, nešly mi stránky, ani hra, tady na foru se to řešilo.
    Nakonec jsem nainstaloval zpět W7, a hra jede plynule a bez problémů.

19. hmm admini na mě kašlou neodepisujou pěkný

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.