Nejde mi prihlásiť

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by NejdeMiPrihlasiť, Jun 8, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím skúšal som pozrieť Francúzko 1 cez svoj hl účet nešlo to tak osm si povedal fajn šiel som hrať dalej na cz 3 kde hrám a idem sa prihlásiť na další den a nejde mito furt ma hodí na Fr1 a nemam ako napisať na podporu ani nic nejde cez ten učet... chcem nazad aby mato prihlasovalo na cz 3 ako nato Danke..

Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.

toto mi tam píše -.- a nedá na výber servery.... a dakto od vás napísal na forum že spojenie prebehlo úspešne idem to pozrieť ako vyzerá spojený server a zasekne mato ..ChybOrbit

2. Arya

Arya User

Ahoj,
    napiš na podporu, popiš jim problém a požádej o přehození účtu na server CZ3. Protože nemáš přístup na účet, tak podporu kontaktuješ přes tento formulář. https://www.darkorbit.com/index.es?action=support

Podpora má na odpověď 48 hodin, je potřeba vydržet, než se k řešení problému dostanou.

-baghira2- likes this.
  3. Punisher

Punisher User

Hrac uz svoj problem riesi s podporou hry, takze uzatvaram.

Uzavrete,LOCK!

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.