Nejde platit kartou ....

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem ¤¤¤Black_Monkey¤¤¤, 21/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mám problém že mi nejde platit kartou i když mam kartu správně nastavenou, neví někdo co s tím ?
    na podporu jsem psal ale ta mi 3 dny neodepisuje na e-mail .... (je asi k ničemu)

2. Měl jsem podobný problém. Pokud měla banka sídlo mimo ČR a karta byla vydána,třeba v Polsku (mBank),nefungovala.
    Bylo to už několik let dozadu,takže nvm jestli je to tvůj problém.Já začal používat jinou od české banky.Teda česká už není asi skoro žádná,ale má sídlo v ČR (spořitelna-erste bank):(:(

3. Hele mam stejný problém a mám ERU takže ted nevím jak na to vždycky když mam něco vybraného a chcu platbu kartou tak mě to vyhodí bílou obrazovku s tím znakem chybi a podpora to je nějaky marný.

4. Nejsem expert,ale zaregistroval jsem si kartu z banky se sídlem v ČR přes PayPal a funguje na všechny platby po internetu.Ten problém se sídlem banky je už opravdu letitý,takže opravdu nevím, zda už není vyřešen.Mně to funguje už léta takto a spokojenost, do 10 vteřin transakce provedena.(Třeba 20 vteřin nvm:cool:;)).

Sdílet tuto stránku