Nejde spustit herní okno

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ••Armin…111™••, 15/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Při spuštění "tlačítka" START, kdy se má otevřít herní okno, se mi objeví okno "navigace na webovou stránku byla zrušena" a v adresním řádku je "about: Tab". Jedná se o server Česko a Česko 2, kde hraji. Myslím, že screen tohohle je úplně zbytečný, protože nic jinýho tam není, krom rady "zadejte adresu znova". Trošku mě to vadí, protože hra se nedá hrát a nic, co jsem skusil (aktualizace snad všeho, čištění, mazání) nezabralo. Proto prosím o radu, děkuji.

PING:

JAVA:

Standard Edition
    Version 7 update 45 (build 1.7.0_45-b18)
    32-bit

FLASH PLAYER:

Version 11.9.900.170
    32-bit

INTERNET EXPLORER:

Version 9.0.8112.16421
    aktualizace: 9.0.23 (KB2898785)
    Síla šifrování: 256 bitové
    32-bit

ID Hráče:

72236956 - server Česko 2
    73649565 - server Česko

Tak jsem před 8 dny nahlásil vzorově chybu a krom toho, že místo rady byly smazány offtopiky, tak si na mě nikdo ani nevzpoměl. To pak nemá smysl nejenom fórum modernizovat, ale ani provozovat. Takže jsem teda opravdu dohrál ???

Naposledy upraveno: 23/12/13
  2. Korben

Korben User

••Armin…111™•• Skúsil si aj iný prehliadač ?

Ostatné posty v tejto téme bez potrebných informácii zmazané.

Post zmazaný, nevidím potrebné údaje a tak post hodnotím ako OT.

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.