Nejlepší loď (nejlépe za kredity v obchodě nebo v aukci)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Tonycraft55, 20/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Nejlepší loď (nejlépe za kredity v obchodě nebo v aukci)

1. Diminisher

1 hlasy(ů)
    2.1%
  2. Sentinel

2 hlasy(ů)
    4.3%
  3. Solace

24 hlasy(ů)
    51.1%
  4. Venom

6 hlasy(ů)
    12.8%
  5. Spectrum

5 hlasy(ů)
    10.6%
  6. Vengeance Lightining

6 hlasy(ů)
    12.8%
  7. Spearhead Elite

0 hlasy(ů)
    0.0%
  8. Jiná loď

3 hlasy(ů)
    6.4%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ._-MEX-_.

._-MEX-_. User

Psal jsem sem opět proto, aby hráči nevěřili těmhle (pro mě) nelogickým informacím kdy šance na jednu z nejlepších lodí ve hře je 37.5 % z brány(při pohledu na složitost montáže cyborga, musí být každému jasné že je to kravina, že by cyborg padal s šancí jako havoc a hercul ? ale no tak). Dost to souvisí s tématem diskuze, protože když tohle někdo napíše, že je šance 37,5 % a je si tím jist(pro mě to tak z příspěvků vypadalo), tak hráči v dobré víře důvěry mohou dát na tuto pro baghiru "jistou informaci" a utratit stovky tisíc uridia v domění že jim padne mimesis cyborg nebo hammerclaw s 37,5 % šancí. Dál už o tomto psát nebudu.

Jinak samozřejmě je důležité to jestli hráč vlastní na Solace upgradovací moduly. Dále bych chtěl podotknout, že se hodně vyplatí získávat indoktrikační olej z odměn z bran (tedy úterý, středa, čtvrtek) mě se tam objeví většinou jednou do týdne vždy 45 oleje. Takže s kalendářem a různýmy bitevními permanentkami lze získat olej do montáže v celkem rozumném časovém horizontu. To je můj tip na závěr.

2. -baghira2-

-baghira2- User

Zeptám se na to jinak. Padá havoc nebo herkul z každé druhé nebo třetí Zety/Kappy? Je to i o štěstí a náhodě.
    Když už to chceme porovnávat. Stačí si projít tému: https://board-cs.darkorbit.com/threads/letouny-stihacky.1816/#post-6037

doslovně se tam píše: Získám design za každou dokončenou Kappu/Zetu?
    Ne, získání designu je náhodné.

Stejně to může fungovat i u šance na cyborga. A né zo všeho, viniti jenom mě. Když se už tady porovnáva neporovnatelné.

._-MEX-_., projdi si témy: uspesnost-ziskavani-desingu-havok a uspesnost-ziskavania-designov-hercules.98575 až pak mudruj.

No někdo má štěstí a někdo ne. Obviňovat je nejjednodušší, když se někomu nedaří. Někdo dá 44 kap a má jenom 4 herkuly.
    Stejně to souvisí s tématem diskuze, jako to, co si zde posledně napsal. I získaní té šance na toho Cyborga, je čistě o náhodě.

EDIT: |Oromë|, 3/12/15 Sanca na hercules je 25%, takze je na tebe ci tie kappy budes robit alebo nie.

Naposledy upraveno: 25/3/20
  3. ._-MEX-_.

._-MEX-_. User

Šance na herclules je 37,5 %(už pár let, zjisti si to). Šance na nezískání je tedy 62,5 % zlomkem 1/1,6.
    Šance na NEZÍSKÁNÍ herculu ze dvou bran je 39 %. ze tří 24 %. Dalším výpočtem zjistíš že u deseti bran je šance na nezískání stále žádného letounu 0,909 procenta.
    Jinými slovy šance že po 10 kappách získáš alespoň jeden hercules je 99.091%.
    Jenom pro zajímavost jaká šance by byla po deseti branách na jednu ze tří lodí kdyby měl ten drop rate jako hercul :)
    EDIT: ten drop samozřejmě není přímo na cyborga (toho jsem uvedl jako příklad) ale na jednu ze tří lodí...to jsem napsal špatně promiň, ale stále šance 99% na jednu ze tří lodí po deseti branách by platila

4. -baghira2-

-baghira2- User

._-MEX-_. sorry jako. Ale zní to jako porovnávaní jablek s hruškama. To sem, do této témy ani jednou nenapsal. o_O
    Jinak Děkuji za přesný výpočet a za odborné matematické zdělení. Kdyby si posunul desetinnou čárku z 37,5
    na 3,75 %, byl bys blíž k pravdě. Ti výpočty se mění podle toho, kolik brán uděláš. Plus, mínus, šance, nešance.

Tzn. že díky této hře, se naučí hráč mnohem lépe počítat. Dejme tomu že 100% je 100 brán počas bonusových odměn
    v úterý, středa a čtvrtek. Kdyby měl Cyborg 37,5 % šanci. Pak vyjde nám že náš úspěch je 2,6 %. Čistě matematicky.
    Posuneme desetinnou čárku na 3,75 pak nám vyjde 26,6% úspěch. A 1% ze 100, by byl jenom 1 jediný pokus na bránu.
    - Takže ta šance na Cyborg, Hammerclaw a Mimesis v této hře, ještě stále je. Akorát těch štestlivců, je znatelně méně.

100 děleno 37,5 se rovná 2,66. 100 děleno 3,75 se rovná 26,66 A 100 děleno 100 je to 1%. Matematika nepustí. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    Tzn. že na 2,66 % když se strefíš do bonusových odměn v úterý, středa a čtvrtek; získaš 1 z těch 3 lodí. Třeba umět počítat.

P. S.:
    Je to podobné tomu, jak se vypočítávají šance na herkul. Akorát to netřeba brát, tak moc doslovně. A počítat i s neúspěchem.

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Kedze sa uz dlhsie nik nevyjadril, tak temu uzatvaram. Pokial by boli nejake dotazy na lode, tak ich mozete smerovat do diskusie na to vytvorenej: Diskuze: Lodě a designy

Duplicita, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.