Nemohu se přihlásit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sanli12345, 16/7/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sanli12345

Sanli12345 User

Zdravím, mam hl. účet na CZ1 ale chtěl jsem zkusit přes ten samy účet na GE1 ale nastala chyba když jsem se chtěl přihlásit zpět na cz1. Vykopla mě to ze hry a už se mi nejde přihlásit jak přes fb a ani když zadám jméno a heslo.

2. UUJJUUJJ

UUJJUUJJ User

Ahoj,to bude tím že CZ1 je GE2 .Zkus vymazat mezipamět v klientovi a zkus to znova.

Nebo:
    Pokiaľ sa nemôžete prihlásiť na prihlasovaciu stránku, skúste prepnúť URL cez ponuku klienta DarkOrbit a načítať inú prihlasovaciu stránku. Z tejto stránky si môžete zvoliť príslušnú inštanciu a prihlásiť sa:

Naposledy upraveno: 16/7/21
  3. Sanli12345

Sanli12345 User

Zkusil jsem oboje ale nefunguje ani jedno

4. Pavlinka1

Pavlinka1 User

Těch možností je více.
    Ty jsi měl spuštěné herní okno a měnil jsi server?
    Na tu ge1 jsi se dostal?
    Jakou to píše chybu při tom přihlášení?
    Zkus se přihlásit na hl. stránku v prohlížeči? Píše to nějakou chybu?
    A nemůžeš mít třeba ban?
    Nepíšeš špatně údaje nicku a hesla, když se přihlašuješ přes fb, což by nemělo fungovat?

5. Sanli12345

Sanli12345 User

Měl jsem herní okno
    Ano dostal
    Nic to nepíše, reaguje to stejně jak když obnovujes stránku. Načítá se mi furt jen hlavní stránka
    Zkoušel jsem to přes ntb, tablet a mobil se aspoň přihlásit ale jak jsem psal furt se jen obnovuje hl stránka
    Za hraní čistě se nedostává ban
    Ne nepíšu jsem přihlášený na fb 24/7 a zkoušel jsem se přihlásit klasicky přes nick a heslo a reaguje to stejně jak jsem psal víž

6. Punisher

Punisher User

Sanli12345 - pokial si vyskusal vyssie uvedene a nepomohlo to, tak v takom pripade kontaktuj podporu hry.

LOCK!

-baghira2- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.