Nemožnost přihlašení

Diskuze na fóru 'Technické dotazy' zahájená uživatelem -juve69-, 7/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -juve69-

-juve69- User

Ahoj dnes odpoledne cca. od 15.00 se nemúžu nalogovat do hry v herním okně jak je denní bonus za přihlášení mě to okno Nahrávání nezezelená a zamrzne v první třetině,poradíte co s tím je ?? Počítač jsem pročistil a mezipamět vymazal.
    Jen jestli to není jen u mě.. Díky

2. Neni to len u teba, len si jediny, co sa ozval...:)

3. Karlosray

Karlosray User

mam to same nejde od rana se dostat do hry

4. Mně to nejde právě teď, se dostat na herní mapu. Ani v Unity ani přes MXT.

Edit: Přes UNITY se do hry už dostanu, ale FLASH je v troskách. Už to nenačte ani kalendář s bonusma. (Před videem vymazaná mezipaměť klienta).

Naposledy upraveno: 7/1/26
  5. Sygauras

Sygauras User

Tentýž problém, přes 2 hodiny.

6. kéž by dvě hodiny, já se nemohu dostat na mapu už od 14:00

7. gulo71.SK

gulo71.SK User

Stale to nejde.

8. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Teď jsme obdrželi informace, že se objevil problém s přihlášením do hry přes klienta Flash.
    Problém byl předaný hernímu týmu a je v řešení.
    Dokud nebude problém s klientem Flash vyřešen, používejte klienta Unity, který funguje.

osakip tohle ocenil(a).
  9. Dobrý vtip :p

10. pionyr66

pionyr66 User

opet veliky problem neda se prihlasit zamrza to uz ten BP s tim musi neco udelat a ne jenom honit prachy a prachy!!!!!!!!!!!!!!!

11. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Lonefighter755 ano i v klientu Unity jsou chyby ve hře, ale je funkční. Pro příště si odpust jakékoliv narážky na herní tým.
    Příspěvek byl smazaný.

12. stále kvoká.Tedy spíš nekvoká.I u mne se nedá přihlásit,některé ikony před startem chybí.copak se asi děje,neustále něco.a přitom to před 10 lety tak krásně fungovalo.

13. R.OCKY.A

R.OCKY.A User

Pridali ste akciu luminium a dnes som si chcel zamenit luminium za moduli co bude s akciov a kedy to uz bude fungovat

14. Hra je opět nefunkčni.Jen se tu povida že se to opravuje.Je to nahlášeny atd.Vlastně nic se neděje.Co je nahlašeny Nic.Psal jsem na podporu a jakou odpověd dostanete Pracuji na tom.A co se děje Nic.Takže asi to vypada Nezajem něco opravovat protože to neumi.Tak bych ctěl vědět co stou hrou bude.

15. R.OCKY.A

R.OCKY.A User

Dpstanem aj neaku odpoved

16. pionyr66

pionyr66 User

prosim jak to vypada s tou opravou uz to trva od vcera rano, deje se vubec neco!!!

17. A unity je funkční ? To je jak kdybych si koupil s Temu mobil a někdo řekl že je funkční... umí to občas volat to je vše. stejný jak te věc co vyrobili... totalní shit

18. Na Unity se přihlasim ale mohu tam jen litat a nic se mi nepřipisuje když zbíram liminium.a nejde mi vyzvednout bonus z kalendaře.Takže vlastně nic nejde.Odpověd zatim žadna čeho se tíče hry.Asi je tu i nezájem něco řešit všeobecně.

19. R.OCKY.A

R.OCKY.A User

Ja si myslim ze to je schvalne stale ked je luminiova akcia tak nejde prihlasit toto nieje prvi krat co sa to stalo

20. UMBALUMP

UMBALUMP User

I mě to od včera nejde. Nahrávání skončí za prvním A.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.