Nemožnost přihlašení

Diskuze na fóru 'Technické dotazy' zahájená uživatelem -juve69-, 7/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pumpido71

pumpido71 User

Nejde to nejde to necháme to na léto. Hlavně, že platíme. Ono se to opraví samo a možná dostaneme směšnou kompenzaci, aby nás naštvali ještě víc než jsme.

2. Přes UNITY se hrát dá. Má to sice hafo much, ale hrát se dá. Zážitek jako přes flash to není, ale co už... Maty i vlaky fungujou, ale třeba u nás na GE1 nelítaly od včera behevlaky, takže jsem asi po roce zas nafarmil i nějaký Věčný CPU.

Nadáváním tady se nic nevyřeší. Některý z vás se tu chovaj jak jantaři. Flash je evidentně mrkev, takže jediná alternativa, pokud chcete hrát, je UNITY. Já třeba čekal, že do letoška ta hra vstoupí už jen na UNITY. Všechno k tomu směřovalo. Evidentně to ale stále většina mastí přes flash a tak to nechali, až to dopadlo takhle...

3. Jo to je pravda že se tu někteří chovaji jako jantaři že jo.Unity nefunguje tak jak ma.To nemá žadný mouchy.Ale ta hra je rozbzta.

4. ja mam strasny problem s Unity .v nastaveniach mam vypnute zobrazenie stihaciek a po kazdom preportovani sa o5 zobrazia,vznikaju tym lagy v hre a nehovoriac o prepnutí konfiguraciidrobne seknutie v bojovej hre je casto osudne :/

5. Sygauras

Sygauras User

Hlásím že přes klienta pořád nic.

Spolubydlo to zaplo přes steam a tam to jakž takž jde ale taky katastrofa. Nejde nakliknout NPC, nepřipisují se klíče a v úkolech je chaos, kdy se ji tam 3x po sobě oběvil úkol že má upgradovart modul prometia ve skylabu a časový úkol na 30 Lordakií na 3-4 za 10 minut, a pořád ji zamrzává pet na portu.

6. Esnyron

Esnyron User

A jak máme hrát my, kterým to přes Unity nejde ? Zkoušeno několikrát, přes unity to nespustím.

7. mě též stále nejde i když byla teď údržba

8. pumpido71

pumpido71 User

Nechte si poradit od Tess, když vám nejde hrát přes Flash hrejte přes Unity, která taky nefunguje evidentně ne všem a tak jak má. Tak milá Tess co poradíš teď?

9. mě to načítá a načítá

Naposledy upraveno: 8/1/26
  10. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

pumpido71 to nebyla moje rada, to byly informace od BP.

Poprosím vás, aby jste se chovali slušně a dodržovali pravidla fóra hry. Chápu, že je to pro některé frustrující, ale nadávkami a spamem se vyřešení problému neurychlí. Děkuji za pochopení.

Podle nejčerstvějších informací se na problému intenzivně pracuje. Poprosím všechny, kteří mají pořád problém s přihlášením přes klienta Flash, aby zde dodali ID svého účtu a popřípadě screen s popisem.

11. coroner

coroner User

Snad to brzy půjde. Asi to je těžké opravit . Ale kdo si hraje, tak nezlobí a občas za hru zaplatí.

12. Nejde a nejde!!:)

13. ID 170287282

Takhle se to chová v prohlížeči:

A takhle v klientovi:

Radši hraju přes flash, ale UNITY jsem zprovoznil hned, jak to šlo. Každopádně doufám, že to opraví a flash ještě nějakou dobu pojede.
    Nevím, proč komu nejde UNITY. Zkraje mi to taky nešlo, ale dostalo se mi tady no fóru několik rad a funguje mi to. Z "nejde mi to" toho moc nevyvěštíš...

Tess tohle ocenil(a).
  14. majka11116

majka11116 User

Tess tohle ocenil(a).
  15. pumpido71

pumpido71 User

Nejde se načíst a nejde, ale hlavně, že platby fungují je libo prémiový účet nebo něco jiného? Hra je nefunkční už víc jak 24 hodin, ale nakupovat můžete po celou dobu.

pepan70 tohle ocenil(a).
  16. Tess nějaké info,jestli ten flash ještě dneska sprovozní?Díky za info

17. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

coroner, -*-*-*-*-*-*- a pumpido71 prosím o doplnení ID účtu.

Hrabě_von_Morava nedokážu říct, momentálně se shromažďují ID hráčů.

18. Esnyron

Esnyron User

Vyzkoušel jsem několik rad. Nespustím to. I zde na foru my bylo nabídnuto několik rad a prostě mi to nejde. Nevím proč mi to nejde takže je těžké napsat důvod.

19. 49052294:)

Tess tohle ocenil(a).
  20. R.OCKY.A

R.OCKY.A User

Stale to nejde

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.