Nenačítavanie generátorov,raketometu..

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †|βłσδĐγ^$uςςε$|†, 2/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte
    Potreboval by som pomoc, dnes ako som sa prihlásil som zistil, že nemám štíty. Pozerám do hangáru prečo, štíty boli v lodi hodené, skúsil som dať preč a znovu dať, aj som skúsil refreshnúť okno ale nič, ani štíty, ani rýchlost a ani raketomet dokonca ani CPU niektoré..
    ---------------------------------------------------
    Zistil som, že dokonca ani Lasery, absolútne nič

Naposledy upraveno moderátorem: 2/12/15
  2. No a...nemáš ich v druhej konfigurácií?

3. Prehadzoval som aj konfigurácie, všetko som skúšal.

4. Korben

Korben User

5. Bloody musí to ísť, prípadne skus dat nejaku surovinu na pohony štíti a lasere. refresh okno.. alebo iný prehliadač

6. Skúsil som všetko, aj to čo si mi sem poslal Korben, ale nič nepomohlo.. Má niekto ešte dáky nápad? :/

7. tak už asi len napísať na podporu a požiadať o kontrolu

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nemáš třeba aktivovanou jinou hangárovou halu? Může se to zdát triviální, ale pokud má hráč více stejných lodí v hangárech, může se stát že se přehlédne v čísle hangáru. :)

9. Aj mne sa to stalo. Odhlásila som sa,reštartla pc,prečistila ccleanerom ,prihlásila sa a bolo všetko ok .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.