Nepřibývají mi hodnosti

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem JabkoCZPlayer, 27/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Už jsem ve hře pár měsíců a vůbec mi nepřibývají hodnosti.Mám 1.772.692 BZ,Leonov,5 Flaxů (4 na pátém a 1 na prvním levlu) ale stejně sem stále na Astronaut-začátečník.Nevíte proč?Každou dobrou radu bych uvítal.
    -------------------------------------------
    Dodatek:rychlost internetu 100 MB/s a ID:101528853

Naposledy upraveno moderátorem: 27/1/14
  2. David9519

David9519 User

Rýchlosť internetu nemá žiaden vplyv na hodnosť .
    Hmm zaujímavé že ti to nepripočítava skús sem skopírovať tú tabulku(tú v hodnostiach)
    a povec akú maš česť.

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

JabkoCZPlayer - co s tym ma rychlost internetu? :rolleyes:
    Pozri si:Hodnosti
    Uvadzas,ze to hras par mesiacov a ziskal si necele 2 miliony BS?Si myslis,ze s takymto ´´hranim´´ budes general,ci ako?Musis sa snazit plnit ulohy,strielat votrelcov,lode a casom ak to budes hrat viac ako doteraz,tak sa vypracujes a budes mat aj vyssiu hodnost,ktora ti vsak nepomoze bo nemas za nu nejake vyhody.Pozri si tabulku ako sa pocitaju body hodnosti v linku,co som ti dal hore,tu mas aj v hre,ked kliknes na hala slavy a potom tvoja hodnost a tam vidis kolko ti chyba do dalsej hodnosti.
    Nepis pod seba prispevky,ale pouzivaj funkciu UPRAVIT.
    Multipost spojeny.
    Precitaj si:Jak správně přispívat na forum

4. Ničím vetřelce už pěknou dobu.Očekávám že budu mít alespoň o 1 stupeň vyšší hodnost.Bodů v síni slávy mám 1833.P.S.:čest 6013
    -----------------------
    v žebříčku mám 4785 bodů

Naposledy upraveno moderátorem: 27/1/14
  5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

JabkoCZPlayer - ako vidim zas si si neprecital odkaz ako spravne pisat na forum,ktory som ti dal hore a opat tu tvoris multiposty,ale tentokrat je to uz za body.No ako vidim tak ti aj na ban vydalo.Po vyprsani si konecne precitaj ten odkaz,aby sa ten ban nepredlzil pri dalsom porusovani pravidiel fora.
    Multipost spojeny.
    To je dost malo.Pokial chces postupit na dalsiu hodnost,tak musis viac hrat.A hlavne teraz,ked su pomerne lahke ulohy,takze hrac vie ziskat rychlo dalsi lvl a vela BS,ale ako som uz pisal musis plnit ulohy,strielat votrelcov a najlepsie hracov,lebo za to je vela bodov,ale to az ked budes mat silnejsiu lod a lepsiu vybavu.No aj tak nechapem,to asi strielas votrelcov na x-2 len pol hodinu denne,ked mas tak malo BS za niekolko mesiacov.

6. Zafod

Zafod User

Pokud máš stále astronaut začátečník tak je několik možností. Nedal jsi si třeba na nějakou dobu pauzu od hry? To ti potom hodnost klesne, správnou hodnost uvidíš až další den.

Ještě doporučuji promazat historii prohlížeče.

V žebříčku vidíš nejen tvou aktuální hodnost, ale také předešlou a následující. S tím že je tam uvedeno kolik potřebuješ bodů k jejímu dosažení.

7. zjistil sem že jsem ve hře asi měsíc a neničil sem jen Lorkádie ale i Mordony,Deva,Siby,...a do žebříčku už sem se koukal a mám k dosažení další hodnosti daleko

8. Logan

Logan User

MOzno by som bolo dobre dat aj ID svojho uctu

9. Sid

Sid Guest

10. Kubino

Kubino Guest

Tému vidím dostatočne zodpovedanú.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.