nepřičtené uridium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem D.izmid.-1989-, 30/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,
    před měsícem v neděli 1.12. v 18:30 na Mega Happy Hour jsem si poslal přes kreditní kartu uridium za 240Kč. Platba byla úspěšně odeslána, ale uridium se nepřičetlo. Dvakrát jsem psal na Bigpoint podporu, že mám tento problém s platbou. Odpovědí mi bylo, že chyba není na jejich straně, ale na straně mé banky. Byl jsem se tedy zeptat popř. stornovat tuto platbu. Řekli mi, že platba byla určitě odeslána a chyba je na straně Bigpointu. Mohl by mi někdo říct, kde je chyba a na koho se mám obrátit, aby se mi přičetlo uridium nebo byly vráceny peníze ?! Díky

2. Korben

Korben User

3. Ano, přesně tam jsme se obraceli už třikrát během měsíce a dnes znovu. Neustále mi odpovídají stejným sdělením, zřejmě automatem. Ten píše, že buď nemám na kartě dostatek peněz nebo transakce do zahraničí nejsou podporovány. Což je hloupost, jelikož jsem ze stejné karty posílala na darkorbit již několikrát. Vždy to bylo v pořádku. Takže ještě jednou prosím, pokud se admin může obrátit někam výše, nebo mi alespoň poskytnout kontakt, kde to se mnou bude někdo řešit, budu velmi rád.

4. Korben

Korben User

Administrátor a ani nikto z nás ti v tomto nemôže pomôcť. My nemáme žiadny dosah na platobnú podporu. Tak že riešiť to musíš len tam.

5. Zafod

Zafod User

Určitě budeš mít výpis z účtu, tím by jsi platbu mohl doložit a vše by se mělo dohledat.

Co pamatuji, tak jsem se setkal několikrát s problémem že banka sice peníze blokovala na danou platbu, ale z nějakého důvodu neodeslala.

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Autor sa viac uz neozval,navyse bol poslany na platobnu podporu,na fore to zial nevyriesime.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.