Neustale vyhrazky a IP adresa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .darkor333., 25/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobry vecer. Som lovec, kto by nelovil ked si kupujem municiu na to , ale stretavam sa dost casto s vyhrazkami, npr. : svojich kamarátov ktorým poziciavas učet by si si mal lepšie vyberať. a ze uz sa tesim ked ta zabanuju ... citam to vacsinou od war klanou ktore to nezvladaju :D chcem sa opytat lebo som hrac, zavislak a hram doma v praci( dream job) a chodievam na ucet cez mobil a tablet ... ci to je nejaky problem. Nechcem prist o ucet len koly tomu ze sa 20 ludi bude stazovat na to ze ich lovim .
    Dik za odpoved

Naposledy upraveno: 25/1/14
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Pokial sa ti niekto vyhraza v hre,tak ho nahlas:Jak nahlásit hráče na chatu
    Stazovat sa mozu, no ak si neporusil pravidla,tak sa nemas coho bat.

3. tak ja sa nemam coho bat ale uz ma to nebavi citat na chate .. a rychle tlacidlo na ignore tam nemame :D ok dik za odpoved

4. mirec77

mirec77 User

Tlacitko tam sice neni ale staci napisat /ignore <user>

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Pokial ta otravuju narazkami,tak ich daj ignore,pripadne ak svojim konanim porusuju pravidla chatu,tak ich nahlas cez odkaz,ktory som ti dal.
    Presunute do vhodnej sekcie.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.